Neler Yeni

İnternet degistiricem hangisine geceyim

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Su ana kadar 24 mbps turk telekom kullandım taahutum bitiyor 1 ay sonra
Bir arkadaşın dediği siteden test yapmıştım onu paylaşayım

Bu değerler için hangi paketi veya sağlayıcıyi tercih etmeliyim önerileriniz i bekliyorum.
Ek bilgi: bu değerler yeni tasinacagim eve ait

Ekler

• Screenshot_20231203_114835_Chrome.jpg
    Screenshot_20231203_114835_Chrome.jpg
    108.4 KB · Hit: 64

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Gigaspeed, Netman. Fazladan ödemeye gerek yok. Altyapı da sorun yoksa, hepsi aynı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,285
İsim
Diyarhan
75-100 lük fiber tarife al gitsin. Commet en ucuzu ama ne kadar güvenilir bilemem.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.

Bu değerler için hangi paketi veya sağlayıcıyi tercih etmeliyim önerileriniz i bekliyorum.
Türknet

Lady-Of-Ice

80+ Silver
2 si de iyidir. Netman kullandım sıfır sıkıntı yaşadım. (Benim tecrübem). Comnet'te geçiş ve iptal de iade yok. Nakil işlemini Telekom'da iken yapın, sonra farklı iss ye geçin. 100 lük tarife de upload 20.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 si de iyidir. Netman kullandım sıfır sıkıntı yaşadım. (Benim tecrübem). Comnet'te geçiş ve iptal de iade yok. Nakil işlemini Telekom'da iken yapın, sonra farklı iss ye geçin. 100 lük tarife de upload 20.
He diyorsunuz telekomda adresi değiştirin sonra degisirsiniz

Lady-Of-Ice

80+ Silver
100 lük tarife de upload 20 standart zaten. Yükselmezse talep açarsınız iss nize.
Nakil işlemini dikkate alın; Telekom'dayken halledin şakası yok. Ummuduğunuzdan daha uzun sürebilir; benden uyarması.

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Türknet almanı öneririm. Bilindik markalardan türk telekom fiyatları uçmuş türkcell de fiyatları daha uygundu ona geçelim dedik 3 günde modem yollardılar sadece modemin kablosunu bağladılar dsl yok internet yok arıza talebi oluşturduk 1 hafta bizi mağdur ettiler arıyoruz işleniyor yoğunluk var diye geçiştiriyorlar ders çalışma peformans ödevleri falan zaten yapamadım adam gibi bir de tahaddütü iptal ettirmek istiyoruz demişti cayma bedeli 900 küsür para ediyor dediler e biz hizmet almadık neyin parası bu dedik siz burda hizmet aldığınızı modemin kurulumu yapıldığı falan doğruladığınız adına imzanız bulunuyor dediler biz öyle bir şey yaomadık dediler mailden fotoğraf attılar imza yerini karalamışlar olayı aynen tüketici hakem heyetine bildirdik 2 güne ücretsiz tahaddütü iptal ettiler türk telekom şuan daha uygun ve kaliteli hizmet sundukları için türknete geçtik daha interneti bağlamadık dha önce de türknetteydik memnunduk daha bekliyoruz en geç ayın 6sına kadar bağlarız dediler bekliyoruz 1.5 haftadır internetsiz geçirmeye çalışıyoruz işte kısaca türkcell geçelim dedik mağdur olduk önermem ben şahsen. Alacaksanız benim önerim türk telekom veya türknet fiyat açısından türknet daha iyidir ikisini de kullandık sorun yaşamadık.

Cormack

80+

Bu değerlere hangi siteden bakılıyor

Top Bottom