Neler Yeni

İnternet gidiyor ve gereksiz ping çıkıyor USB WİFİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmed Zahid YILMAZ
Bundan bir kaç ay önce ben laptop kullanırken internet çok iyidi ping değerleri de düşüktü bağlantıda sık sık kopmalar olmuyordu.Ama son sınıf olduğu için laptopu ablama vermem gerekti.Bende bizim çatıda duran eski pcnin ekran kartını değiştirerek ve monitör alarak çalıştırdım.Annem ethernet kablosu uzun ve takılıyor diye ethernete izin vermiyor bizde de usb wifi vardı ve onu taktık sürücülerini falan indirip çalıştırdık.Ama bu seferde internette ping ve sık sık kopmalar yaşadım.Acaba sorun anakartın desteklememesi mi yoksa usbnin sorunu mu? bilenler yazarsa sevinirim.(Ethernete takınca hiçbir sorun olmadan çalışıyor.)

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam ping olmasi normal ping biraz yuksege cikiyor usb wifi kullanildigi zaman, ve anakarta takiyorsunzu degil mi kasa ustundeki usb girislerine degil ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmed Zahid YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet anakarta takıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ping olmasi normal ping biraz yuksege cikiyor usb wifi kullanildigi zaman, ve anakarta takiyorsunzu degil mi kasa ustundeki usb girislerine degil ?
sadece ping değil youtubede bile anca 144p izleyebiliyorum 480p de bile donuyor

Son düzenleme:

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam o zaman gerekli driverlari vesaire indirdi iseniz wifi usb sinde sorunvardir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom