Neler Yeni

İnternet Hız Problemi ve Çözüm Önerileri

Palks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen Türkmençalıkoğlu
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben turkcellsuperonline sağlayıcısından 1000mbps indirme 50 de upload alıyorum ama bi türlü oyun vs. indirirken 50MB nin üstünü göremiyorum çoğunlukla 10 ile falan indiriyo çok kez dile getirdim bunu turkcele fakat 2 kere eve yetkili servisten gelmelerine rağmen hiç bir sorun olmadıgını izah ettiler bu arada kablo olarak cat6 kablo kullanıyorum sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Ayarlanabilir bant genişliği sınırı da 0 her yolu denedim bende mi bi sıkıntı var yoksa sağlayıcıda mı lütfen yardımcı olun

Ekler

• download 2.PNG
    download 2.PNG
    10.1 KB · Hit: 26
  • ekran 1.PNG
    ekran 1.PNG
    37.5 KB · Hit: 24

asko56

80+ Gold
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben turkcellsuperonline sağlayıcısından 1000mbps indirme 50 de upload alıyorum ama bi türlü oyun vs. indirirken 50MB nin üstünü göremiyorum çoğunlukla 10 ile falan indiriyo çok kez dile getirdim bunu turkcele fakat 2 kere eve yetkili servisten gelmelerine rağmen hiç bir sorun olmadıgını izah ettiler bu arada kablo olarak cat6 kablo kullanıyorum sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Ayarlanabilir bant genişliği sınırı da 0 her yolu denedim bende mi bi sıkıntı var yoksa sağlayıcıda mı lütfen yardımcı olun
samsüronline belirli saat aralıgında bant daraltması uyguluyor sansür online

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
VeV
Hocam evet tam performans alamıyorsunuz 1. görsel doğrudan bununla ilgili. Yalnız 2. görsel gibi indirmelerde bir platform üzerinden indirmelerde o platformun sınırına takılabiliyoruz. Örneğin steam türkiye epic games xbox ubisoft ea games vb. platform özelliğine sahip yerlerde platformun bölgeniz veya ülkenize varsa oranın serverına göre sınırlamalar olabiliyor. Ayrıca bütün internet siteleri ve tarayıcılar da aynı performansı veremeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,605
Üyeler
169,311
Son üye
agalarkulu
Top Bottom