Neler Yeni

Yardım İnternet Hız Testinde Pingim Düşük Olduğu Halde Oyunlarda Ping Çok Yüksek.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar Pingim en fazla 15 çıkar hız testlerinde. Ama oyunlarda nedense pingim çok yüksek oluyor. Bunun sebebi nedir? Çözümü varmıdır? Teşekkürler.

Son düzenleme:

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Sunucunun senin konumuna olan uzaklığı en büyük etken.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Nasıl yani hocam?
Örnek olarak Zula örnek vereyim. Sunucu Türkiye'de olduğu için oyunda pingin hep 30 40 civarında olur. Ancak Rocket League'de 90 100 olur. çünkü sunucu uzakta. Böyle düşünebilirsin.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Nasıl yani hocam?
Oyunların sunucuları var. Mesela Valorant'ın İstanbul sunucuları olduğu için pingimiz düşük oluyor fakat CS:GO gibi oyunlarda sunucu genellikle Avrupa tarafında yani yurtdışında oluyor, bu yüzden pingimiz yüksek oluyor. Bu testte de evine yakın olan bir sunucuya bağlısın, bu yüzden ms oldukça düşük.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen gidipte istanbulda oturupta washington sunucusuna bağlanırsan tabi yüksek olur
Örnek olarak Zula örnek vereyim. Sunucu Türkiye'de olduğu için oyunda pingin hep 30 40 civarında olur. Ancak Rocket League'de 90 100 olur. çünkü sunucu uzakta. Böyle düşünebilirsin.
Yalnız valorant oynuyorum ve ondada ping giriyor. Valorantın sunucusu türkiyede. O nasıl oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunların sunucuları var. Mesela Valorant'ın İstanbul sunucuları olduğu için pingimiz düşük oluyor fakat CS:GO gibi oyunlarda sunucu genellikle Avrupa tarafında yani yurtdışında oluyor, bu yüzden pingimiz yüksek oluyor. Bu testte de evine yakın olan bir sunucuya bağlısın, bu yüzden ms oldukça düşük.
Yalnız valorant oynuyorum ve ondada ping giriyor. Valorantın sunucusu türkiyede. O nasıl oluyor?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Arkada indirme yapıyor olabilirsin. Wi-Fi'ye bağlı cihazlarda pingi etkiliyor.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kablosuz mu kullanıyorsun?
Bir de şunu ekleyeyim Türk Telekom kullanıyorum testlerde ping değerim genelde 25 ile 35 arası çıkıyor ancak oyunlarda 600 700 pingleri görüyorum ara ara. Bu aralar bir sorun var.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Türkiye sunucusuna bağlandığından emin ol

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Reindi

80+ Silver
13 mbps dowland 0.6 upload ile valorantta 16-20 ping modeminizin felan cihaz sayısını geçmiş olabilir mi? bizim modemde geçince kafayı yiyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Kablosuz mu kullanıyorsun?
Bir de şunu ekleyeyim Türk Telekom kullanıyorum testlerde ping değerim genelde 25 ile 35 arası çıkıyor ancak oyunlarda 600 700 pingleri görüyorum ara ara. Bu aralar bir sorun var.
Evet kablosuz kullanıyorum. Eskiden böyle bir sorun yokmuydu yani? Geçici bir sorunmu var?

13 mbps dowland 0.6 upload ile valorantta 16-20 ping modeminizin felan cihaz sayısını geçmiş olabilir mi? bizim modemde geçince kafayı yiyor
Geçmiş oladabilir olmayada bilir :D Fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom