ya interneti birisi çok kullanıyordur yada internet sağlayıcınız tarafından gönderilen hız anlık olarak düşmüştürNormalde 21-23 mbps hız alırken şimdi hızım 4-5 mbps
Sizce Neden Bu kadar hızım düştü
Reset Atmayı denedim
eskiden 1080 p video izlerken test ettiğimde 18 mbps çıkıyordu fakat şu an kimse kullanmıyor interneti steame baktım güncelleme yok bi doya felanda indirilmiyor anlamadım..ya interneti birisi çok kullanıyordur yada internet sağlayıcınız tarafından gönderilen hız anlık olarak düşmüştür
hangi inernet sağlayıcsını kullanıyorsunuz?es
eskiden 1080 p video izlerken test ettiğimde 18 mbps çıkıyordu fakat şu an kimse kullanmıyor interneti steame baktım güncelleme yok bi doya felanda indirilmiyor anlamadım..
yerinde bir sözÇünkü burası türkiye.
valla hepsi böyle ben ttnet kullanıyorum 16mbps ye para ödüyorum adamlar 6 7 veriyoturkcell superonline
Dısarda millet bastırıyor diyor para veriyorum hizmer ver bizimkiler 35mbps alıcakken 25veriyor tesekkür ederiyor.yerinde bir söz![]()
itiraz etsen bile sorun yok diyor ibnelerDısarda millet bastırıyor diyor para veriyorum hizmer ver bizimkiler 35mbps alıcakken 25veriyor tesekkür ederiyor.