Hocam ne alakası var altyapı 16 destekledikten sonra tarife de ISS de sonucu değiştirmez. Müdürlüklere dilekçe vermesi lazım. Altyapı çalışması olması lazımTarife veya sağlayıcı değişmen gerekir.
Hocam kime dilekçe yazmam lazımHocam ne alakası var altyapı 16 destekledikten sonra tarife de ISS de sonucu değiştirmez. Müdürlüklere dilekçe vermesi lazım. Altyapı çalışması olması lazım
Paket değiştireceksin sadece. Fakat şu an için VDSL boş port görünmüyor. Arada kontrol edin.Hocam budur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bütün sağlayıcılara baktım hepsi 16mbps
Hocam benim internet türktelekom bunun için onlarımı aramam lazımVDSL portu boşaldığı zaman ADSL'den VDSL geçiş yapmanız durumunda tahmini 50 Mbps alabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkürlerPaket değiştireceksin sadece. Fakat şu an için VDSL boş port görünmüyor. Arada kontrol edin.
Hocam kime dilekçe yazmam lazım
Hocam ben vdsl 16 destekliyor sandım. Arkadaşın da dediği gibi vdsl 53mbps destekliyor. Vdsl destekli modem alıp boş port varsa geçiş yapmanız lazımHocam kime dilekçe yazmam lazım
Tamamdır teşekkür ederim hepinizeHocam ben vdsl 16 destekliyor sandım. Arkadaşın da dediği gibi vdsl 53mbps destekliyor. Vdsl destekli modem alıp boş port varsa geçiş yapmanız lazım
Vdsl geçiş yapılması için kendinizin vdls porttan internet kullanımı yapmanız gerek onun dışında geçiş olmaz birinin internetini iptal ettirmesini beklemeniz gerekir ya da port açtırmanız gerekir türk telekomda farklı firmadan işlem olacağı zaman ne yazık ki ilgilenmiyorHocam budur
Tamamdır port açtırmaya çalışıcağım umarım olumlu olurVdsl geçiş yapılması için kendinizin vdls porttan internet kullanımı yapmanız gerek onun dışında geçiş olmaz birinin internetini iptal ettirmesini beklemeniz gerekir ya da port açtırmanız gerekir türk telekomda farklı firmadan işlem olacağı zaman ne yazık ki ilgilenmiyor