Neler Yeni

İnternet hızının yarı yarıya düşmesi

AncRyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Aydın
Merhaba Arkadaşlar, bu sorunla yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum. İnternet paketim 50 Mbps olmasına rağmen şu an yaklaşık 30 Mbps'nin üstüne çıkmıyor. Önceden bu sorunla hiç karşılaşmadım; yaklaşık 1-1,5 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, gündemdeki olaylar yüzünden bant kısıtlaması olduğunu söylüyorlar. Ancak telefonumda hız testi yaptığımda istediğim sonucu alabiliyorum; bilgisayarda ise aşırı bir düşüklük mevcut. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekler

• 1743013193654.png
    1743013193654.png
    11.3 KB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
ömer
Merhaba Arkadaşlar, bu sorunla yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum. İnternet paketim 50 Mbps olmasına rağmen şu an yaklaşık 30 Mbps'nin üstüne çıkmıyor. Önceden bu sorunla hiç karşılaşmadım; yaklaşık 1-1,5 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, gündemdeki olaylar yüzünden bant kısıtlaması olduğunu söylüyorlar. Ancak telefonumda hız testi yaptığımda istediğim sonucu alabiliyorum; bilgisayarda ise aşırı bir düşüklük mevcut. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
normal

ygt.lee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit
bu videoya bi bakmanı tavsiye ederim belki sorununu çözebilir

ankebutrr

80+
İnternet hızı her modemde var mı bilmiyorum ama snr margin ayarı var o ayarı manuel olarak düşürerek hızını arttırabilirsin yükselterek de hızını azaltabilirsin ama margin ayarını çok düşürürsen internette kesilmeler başlar ve crc hatası almaya başlayabilirsin haberin olsun. Snr margin ayarı var ise modeme yazılım vs atmanıza gerek yok boş yorumları dikkate almayın.

Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Alperen Yılmaz
modeme root at

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Masaüstü mü , laptop mu? Kablolu mu, kablosuz mu? Telefonda kablosuzda hız normalse; ayarlar değişmiş olabilir ya da kablonuzda bir sorun olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,278
Üyeler
171,001
Son üye
batufalanfilan
Top Bottom