Internet kablo baglantisi

metinylmz

80+
Reaksiyon skoru
0
yeni eve tasinmistik ev internetinide nakil ettirdik bize binanizda internet hatti cekilmis suan aktif gozukuyor dediler fakat evdeki girise internet kablosunu taktik çalışmadi ama evin ordaki girisle binanin arasindaki baglanti yoktu fotoğraftaki gibi kablolari nasıl baglayacagim

Ekler

• IMG_20250715_164447.webp
    IMG_20250715_164447.webp
    262.5 KB · Hit: 19
Elinizde ki kablonun 2 ucunu diğer kablonun 2 ucuna temas ettirerek bakmanız lazım sinyal var mı?
Ev telefonu var mı?
hocam ev telefonu yok ama ben butun kablolari denedim 2 ucunu büyük ihtimal alttaki internet kutusunda alttakif fotoğraftaki kirmizi ile çizdiğim daire 7de mavi ve beyaz kablo var ve uclari boşta onlar ne anlama geliyor uclari bosta oldugu icinmi internet gelmiyo acaba

Ekler

• IMG_20250716_210915.webp
    IMG_20250716_210915.webp
    1.3 MB · Hit: 12
Olabilir. Boşta 2 uca duvar içinden kutuya giden 2 ucu bağlayın. Daha sonra bağladığın 2 uç hangi renk ise ona da elinizde ki kablonun iki ucunu bağlayın.
Kutuda etiket yok galiba; olsaydı daha rahat anlaşılırdı, hangi kablo sizin.

Olabilir. Boşta 2 uca duvar içinden kutuya giden 2 ucu bağlayın. Daha sonra bağladığın 2 uç hangi renk ise ona da elinizde ki kablonun iki ucunu bağlayın.
Kutuda etiket yok galiba; olsaydı daha rahat anlaşılırdı, hangi kablo sizin.
burası cok karisik hocam o iki kabloyu bulmam neredeyse imkansız yukaridan 2 kabloyru birlestirdim multimetre ile dogru kabloyu bulabilmek için kisa devre yaptirdim ama sonuç yok

Geri