Neler Yeni

Yardım Internet kablosuna kus carpti

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Evet telefon direğinden gelen internet kablosuna büyük bir kuş çarptı ve internetim o andan itibaren iptal.

Issyi aradım teknik ekip göndereceğiz dediler. Bu gibi durumlarda ne gibi hakkım olabilir. Misal kullanamadığım gün kadar para iadesi olur mu sonuçta benden kaynaklanmayan bir sorun var ve mağdur kaldım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet telefon direğinden gelen internet kablosuna büyük bir kuş çarptı ve internetim o andan itibaren iptal.

Issyi aradım teknik ekip göndereceğiz dediler. Bu gibi durumlarda ne gibi hakkım olabilir. Misal kullanamadığım gün kadar para iadesi olur mu sonuçta benden kaynaklanmayan bir sorun var ve mağdur kaldım.
Kuşun teli koparacak hali yok?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Oh bunuda kaptırmadık şükür :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuşun teli koparacak hali yok?
Kablo olduğu gibi duruyor kopma gibi şeyleri yok ama bir şey çarptı yani yüksek bir çatırtı sesi geldi kabloya baktığımda hızlı şekilde sallanıyordu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kablo olduğu gibi duruyor kopma gibi şeyleri yok ama bir şey çarptı yani yüksek bir çatırtı sesi geldi kabloya baktığımda hızlı şekilde sallanıyordu.
Kuş çarpma olasılığı az. Başka bir şey olmadığına emin misin, çocuklar oynarken biley atmıştır fln

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuş çarpma olasılığı az. Başka bir şey olmadığına emin misin, çocuklar oynarken biley atmıştır fln
Yokknka yani sesi duydum hemen balkona koştum ben kablo aşağı indi kesin dedim baktım her şey normaldi. Sokakta hiç kimse yoktu olsa birileri görmüştür diyeceğim ama yok. Araba geçti kamyon gibi vs. O çarptı dicem araba sesi sıfır sokakta. Tek ihtimal kalıyor geriye o da kuş çarpması.

Top Bottom