Neler Yeni

İnternet kafe uygulaması nasıl yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
arkadaşlar selamlar kendi harçlığımla bilgisayar topladım 8kya ama abim hiç para katmadı 2 yıldır biriktirmiştim paramı şimdi benden izinsiz giriyor bilgisayara oynuyor benden 2-3 yaş büyük dövemiyom .d internet kafe uygulaması yapmak istiyorum mesela bilgisayarı açıcak yanda gözükücek ne kadar kullandığı falan ama totalde 1 bilgisayar var mesela ben yönetici olarak girceğimde yanda yazmasına gerek yok nası yapcam saatini 4 lira kurcam parayı çıkartcam zuahaha

VorleN

80+ Silver
arkadaşlar selamlar kendi harçlığımla bilgisayar topladım 8kya ama abim hiç para katmadı 2 yıldır biriktirmiştim paramı şimdi benden izinsiz giriyor bilgisayara oynuyor benden 2-3 yaş büyük dövemiyom .d internet kafe uygulaması yapmak istiyorum mesela bilgisayarı açıcak yanda gözükücek ne kadar kullandığı falan ama totalde 1 bilgisayar var mesela ben yönetici olarak girceğimde yanda yazmasına gerek yok nası yapcam saatini 4 lira kurcam parayı çıkartcam zuahaha
2 yıl boyunca bütün harçlığınla fitness'a git protein takviyeleri al abini dövebilecek düzeye geldiğinde hem bilgisayarın parasını hem de sporun parasını çıkarırsın Ege Fitness misali :)

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Başka bir pc olmadan yapman pek mümkün değil gibi ancak sistem açılış ve kapanış saatlerini not edebilirsin belki ama kalk demene rağmen kalkmayan abinin saatlik 4 tl yi vereceğini düşünmüyorsundur sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an aldın saatlik 4 lirayı
2 yıl boyunca bütün harçlığınla fitness'a git protein takviyeleri al abini dövebilecek düzeye geldiğinde hem bilgisayarın parasını hem de sporun parasını çıkarırsın Ege Fitness misali :)
ildskmfgpldkmsfşlkgmdf arkadaşlar cevaplar süper ama gerçekten yardıma ihtiyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir pc olmadan yapman pek mümkün değil gibi ancak sistem açılış ve kapanış saatlerini not edebilirsin belki ama kalk demene rağmen kalkmayan abinin saatlik 4 TL yi vereceğini düşünmüyorsundur sanırım
yok babama dicem bu dingili kaldır diye

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ildskmfgpldkmsfşlkgmdf arkadaşlar cevaplar süper ama gerçekten yardıma ihtiyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok babama dicem bu dingili kaldır diye
Kalkmazsan babama sigara içtiğini söylerim de, bak bakiyim pc ye oturuyor mu, üstüne parada iste oh mis

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalkmazsan babama sigara içtiğini söylerim de, bak bakiyim pc ye oturuyor mu, üstüne parada iste oh mis
pcye oturmaz bir daha ama bende büyük ihtimal birşeyin üstüne oturamayacak halime gelirim allahıma kavuşturur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam bunu bende düşünmüştüm,lakin 10 yaşındayken.Bırakın oda oynasın o insan değil mi ? Ha siz oynarsınız 3-4 saat o girer 1 saat.Sonuçta öz abiniz düşman değil ya.

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
şifre koy knks

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Hocam bunu bende düşünmüştüm,lakin 10 yaşındayken.Bırakın oda oynasın o insan değil mi ? Ha siz oynarsınız 3-4 saat o girer 1 saat.Sonuçta öz abiniz düşman değil ya.
İyide güzel abim 1 lira bile katmadı ki sisteme ben sabah 9da gidip gece 3den geldiğim oldu işteb bu abim yatıyordu hazıra konsun istemiyom

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
CafePlus (ücretli)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnternet kafe uygulaması Akınsofttur ve pahalıdır yapamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,503
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley