Neler Yeni

İnternet Kafeler Hesapları Kaydediyormu

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Merhabalar bu sabah bi arkadaşım internet kafeye gitmiş ve fortnite oynamıs oynamak için normal olarak epic games hesabını ve hesabı doğrulamak için hotmail ini açmıs neyse oynarken elektrikler gitmiş ve gelmeyince internet kafeden çıkmıs ve şimdi bana mesaj attı diyoki işte hesabım kaydedilmişmidir orda falan kısaca gelirsek arkadaşım elektrikler gidince hesabını ve hotmailini kapatmadan gitmiş hesabı ve hotmail i orda kayıtlı kalmısmıdır yoksa otomatikmen kapanmısmıdır

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Merhabalar bu sabah bi arkadaşım internet kafeye gitmiş ve fortnite oynamıs oynamak için normal olarak epic games hesabını ve hesabı doğrulamak için hotmail ini açmıs neyse oynarken elektrikler gitmiş ve gelmeyince internet kafeden çıkmıs ve şimdi bana mesaj attı diyoki işte hesabım kaydedilmişmidir orda falan kısaca gelirsek arkadaşım elektrikler gidince hesabını ve hotmailini kapatmadan gitmiş hesabı ve hotmail i orda kayıtlı kalmısmıdır yoksa otomatikmen kapanmısmıdır
Internet cafelerde genelde bilgisayar kapanıp açılınca her şey silinmiş oluyor kullandıkları programla alakalı kalmamıştır sanmıyorum sifirlanir pc kapanınca

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İnternet kafelerde bir uygulama kullanılıyor adını hatırlamıyorum, PC her açılıp kapandığında her şey silinir. Kaydedilen oyunlar dışında.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet kafelerde bir uygulama kullanılıyor adını hatırlamıyorum, PC her açılıp kapandığında her şey silinir. Kaydedilen oyunlar dışında.
nasıl yanı kaydedilen oyunlar derken

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kısacası hesap kalmamıstır demi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Elektrik gittiği için bu düşünceye girdiyse hayır bir şey olmamıştır deepfreeze gibi uygulamalar pc kapandığı an siler direk

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
kısacası hesap kalmamıstır demi

Yok kalmamıştır. Sistem şöyle işliyor şimdi ben uygulamayı indirdiğim zaman ki tüm uygulamalarım kalıyor onun dışında PC her açılıp kapandığında uygulamayı ilk indirdiğim zaman ki dosyalar dışında her şey siliniyor.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
tamamdır hepnize hem kendm hem arkadaşım adına teşekkür ederim

Top Bottom