İnternet kafeler

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Bilgisayarım eski sıkıldım artık
İnternet kafeler ne zaman açılacak tam tarih varmı ?

Bence açılsa bile gitme Corona çok fazla Allah korusun virüs kapmayın

Beyler herkese yaymayın Şirinevler de internet cafeler dükkan açıyor ara sokaklara da olanlar yakın olaların haberi olsun
Geçen bi gittim i5 9400f+ 1660 ti vardı

Bilgisayarım eski sıkıldım artık
İnternet kafeler ne zaman açılacak tam tarih varmı ?
1 haziranda sınırlama kalktı diye biliyorum ama bizim dayılar hala açmadı kalkmamış glb internette bir bilgi bulamadım bende da-sistem2 aldım artık gitmem oralara pislik içindeydi zaten bir tane adam corona virüs bana bulaşırsa klavyelere tükürcem falan diyodu bu kafada çok insan var açılırsa virüs yayılır

1 haziranda sınırlama kalktı diye biliyorum ama bizim dayılar hala açmadı kalkmamış glb internette bir bilgi bulamadım bende da-sistem2 aldım artık gitmem oralara pislik içindeydi zaten bir tane adam corona virüs bana bulaşırsa klavyelere tükürcem falan diyodu bu kafada çok insan var açılırsa virüs yayılır
Bilgisayardan sıkıldım artık 2012 den beri kullanıyorum oyunlar çok kötü fps ile keyif vermiyor. Şuan tek çare internet kafe

İnternet kafe işletiyorum ufukta bir şey yok kahvehaneler bile açılırken (kesinlikle sosyal mesafeye uyuyorlar ve maske takıyorlar (!) ) Bizleri açmiyorlar

Geri