Neler Yeni

Yardım İnternet ping sorunu

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, bu sorunu 1 aydır yaşıyorum ve hala çözüm bulamadım. LAN olarak bağladığım bilgisayarda hep ping yiyorum. Yani genel pingim iyi fakat çok drop oluyor. Bu konuyu superonline müşteri hizmetleri ile de konuştum fakat kendileri hep bir sorun olmadığını belirtti. Anakart'ın BIOS'u güncel, LAN driver'ı da güncel, Kabloda bir sıkıntı yok gibi çünkü download ile upload'ım düzgün. Ping'im de de sıkıntı yok sadece drop yiyorum. Sizce nedeni ne olabilir ? (Droplar sadece oyunda değil discord, google gibi yerlerde de bi gidip geliyor.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Evdeki ikinci üçüncü kişiler internet üzerinden bir işlem yapmaya başladığında,örneğin sayfa yenileme, YouTube’da bir videoya tıklama gibi bu tarz sebeplerden ötürü yaşıyordum ben drop, sorunu da evdeki Wi-Fi kapatıp, tamamen LAN üzerinden tek başıma kullanarak çözdüm

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evdeki ikinci üçüncü kişiler internet üzerinden bir işlem yapmaya başladığında,örneğin sayfa yenileme, YouTube’da bir videoya tıklama gibi bu tarz sebeplerden ötürü yaşıyordum ben drop, sorunu da evdeki Wi-Fi kapatıp, tamamen LAN üzerinden tek başıma kullanarak çözdüm
Ethernet kablosu kullan
arkadaşlar ben wifi kapatamam annem babam kullanıyor o kadar da değil. Ve belirttim LAN olarak kullandığımı.

Top Bottom