Öneri İNTERNET SAĞLAYICI FİRMA ÖNERİSİ

Yigit'Bey

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhabalar
Yaklaşık 1/2 Yıldır Türknet kullanıcısıyım VDSL alt yapım var ve 70MB maksimum hız alacağım söylendi kendim altyapı sorguladığımda ise bunu doğruladım.
Ancak 500 TL'den fatura ücretinin 700 TL ye çıkması ve söylenen 70MB yerine 50MB ve altını aldığım için fiyatı haksız buluyorum ve başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.
İnternet kopukluk sorunu veya destek sorunu olmayan kullandığınız veya bildiğiniz internet sağlayıcısı firma önerilerinizi bekliyorum.
1.webp

Netspeed var 650 tl falan o da sanırım ama kullanan birinden kod alırsanız 12 ay 30 tl indirim yapıyor

Merhabalar
Yaklaşık 1/2 Yıldır Türknet kullanıcısıyım VDSL alt yapım var ve 70MB maksimum hız alacağım söylendi kendim altyapı sorguladığımda ise bunu doğruladım.
Ancak 500 TL'den fatura ücretinin 700 TL ye çıkması ve söylenen 70MB yerine 50MB ve altını aldığım için fiyatı haksız buluyorum ve başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.
İnternet kopukluk sorunu veya destek sorunu olmayan kullandığınız veya bildiğiniz internet sağlayıcısı firma önerilerinizi bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Modem arayüz ayarlarında SNR margin ayarı var bunu araştırırsan detaylı bilgiye sahip olursun ben sana kısa özet geçeyim bu değer yüksek olursa internet stabil ve kopmadan çalışır bunu 8/db değerine düşürürsen ki herkes bu değeri öneriyor bunu test etmen gerekir hızın yükselir ama hat kopabilir ben şuan 8/db kullanıyorum bende kopmuyor.

Bunu nereden öğrendin diye sorarsan bende eskiden 70 kullanıyordum başka firmaya geçince 50 aldığımı gördüm müşteri hizmetleri ile görüşme yaptığımda bana bunu söyledi ve dediğini yaptım harbiden eski hızıma geri kavuşmuştum

Merhabalar
Alıntıyı görüntüle
Sana tanımladıkları pakette önemli sen şimdi gidip 8/db yapıp hızının artmadığını görürsen büyük ihtimal sana 50 sinyal gönderiyorlar arayıp 75 veya 100 göndermelerini söyleyeceksin neden diye sorarlarsa durumu anlatırsın başıma gelen başka olaydan söz edeyim aşağıdan gelen kabloyu kırmızı ve mavi olarak bağlamışlar ben yukarıda ek kablo yapmıştım fakat ben gidip kırmızı kablo ile yeşili mavi ile maviyi bağlamışım neden düşük hızım diye sorgularken aşağıys gidip ankastre kutusunu kontrol ettim sonra yukarı çıkıp kabloları düzeltince sorunum düzelmişti böyle saçma işler olabiliyor ama o 20 megabit hız için ben kafayı sıyırmıştım öyle düşün türknet ve Türk Telekom ekipleri gelip hiç bir sorun bulamıyordu ekiplerdende bir halt bekleme

Modem arayüz ayarlarında SNR margin ayarı var bunu araştırırsan detaylı bilgiye sahip olursun ben sana kısa özet geçeyim bu değer yüksek olursa internet stabil ve kopmadan çalışır bunu 8/db değerine düşürürsen ki herkes bu değeri öneriyor bunu test etmen gerekir hızın yükselir ama hat kopabilir ben şuan 8/db kullanıyorum bende kopmuyor.

Bunu nereden öğrendin diye sorarsan bende eskiden 70 kullanıyordum başka firmaya geçince 50 aldığımı gördüm müşteri hizmetleri ile görüşme yaptığımda bana bunu söyledi ve dediğini yaptım harbiden eski hızıma geri kavuşmuştum
Teşekkürler deneyeceğim

Önceden olsa gibirneti önerirdim ama onlarda zam yaptı 580TL oldu bende millenicoma geçmeyi düşünüyorum şuan 330 tl mi ne 100mbps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun
Geri