teşekkürler peki süperonline kullanan ya da kullanmış olan bilgi sahibi olan varmıtürknet kullanıyorum yaklaşık 1 yıl yada 1 buçuk yıl 70 e 7 değer alıyorum aylık 95 TL ama almadan önce internete altyapı testi falan yazdım bi 10 tane sayfaya baktım.
saniye de kaç mb indiriyorsunuz ve 12 ping oyunlarda sıkıntı çıkarıyor muMillenicom öneririm.
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim Ve Hız Testi
Merhabalar, bu yazımda sizlere Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim. D-Smart ile yaşadığım sorunlar nedeniyle taahhüt bitince operatörümü değiştirme kararı aldım. Operatörlerden en uygun fiyata en yüksek hızı verenlerden biri Millenicom'du ve sorun yaşayan kişi sayısı azdı ve Millenicoma...forum.donanimarsivi.com
Saniyede 4'e yakın , oyunlarda sıkıntı olmuyor.teşekkürler peki süperonline kullanan ya da kullanmış olan bilgi sahibi olan varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
saniye de kaç mb indiriyorsunuz ve 12 ping oyunlarda sıkıntı çıkarıyor mu
teşekkür ederim süperonline kullanan birinden daha görüş alıp değerlendireceğim hepsini sağolunSaniyede 4'e yakın , oyunlarda sıkıntı olmuyor
Rica ederim.teşekkür ederim süperonline kullanan birinden daha görüş alıp değerlendireceğim hepsini sağolun
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorumMerhaba internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum aklıma süperonline'ın 100 mpbs interneti yattı sizce nasıl kullanan varmı veya farklı bir şey önerebilecek ?
saniyede kaç mb indiriyorsunuzben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum
aslında türknette bana çıkan bir tarife var 100 e 4 fakat 4 bence burda gerçekten az kalıyor o yüzden yanlış hatırlamıyorsam süperonline da 100 e 10 du hiç kullanan varmıben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum