tallhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Kablonet akılllı sınırsız 50mbps 24 ay taahütlü 80TL20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
Altyapı değerlerim de şu şekilde:
forum.donanimarsivi.com
bana kalırsa comnet baya iyi firma alabilirsin müşteri hizmetlerine çok hızlı ulaşabiliyorsun hem tereddüt edersen mert kuşkapan ın sponsoru20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
yada millenicom al türknet sakın düşünme bilebana kalırsa comnet baya iyi firma alabilirsin müşteri hizmetlerine çok hızlı ulaşabiliyorsun hem tereddüt edersen mert kuşkapan ın sponsoru
opera GX20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
80mbps gösteriyor millenicom. Bu değerleri alabilir miyim?Millenicom alabilirsin daha iyi olur. Altta rehberimi oku aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
100 mbps al 80 sabitlerler diye düşünüyorum80mbps gösteriyor millenicom. Bu değerleri alabilir miyim?
türk net,vododfone net,türk telekom, bu 3 firmayla çok sıkıntılı dönemlerden geçtim şöyle bir durum var genel olarak türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan firmaların hepsi kötü diyebilirim sadece türk net kullanırken 75 mbps internet aldım ama problem şuydu ki sürekli kesiliyordu bende en son zıvanadan çıktım ve süper online almaya karar verdim daha sonra bulunduğum yere hizmet veremediklerii anladım oturduğum binaya kablonet altyapısı geldi ve onu kullanıyorum 100mbps internet kesilmiyorda gerçekten çok memnunum sanada tavsiye ederim eğer kablonet altyapısı yoksa seni en çok memnun edecek yine oturduğun yere bağlı olarak fiber altyapı sunan firma olur20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
100 alırsın 80 gelir kopmada yaşamazsın muhtemelen.80mbps gösteriyor millenicom. Bu değerleri alabilir miyim?