Neler Yeni

Internet sağlayıcı önerisi

Labrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Akın
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi
Instagram
_ugur.akin_
Selam gençler öncelikle daha 2 gün önce fiber altyapı kuruldu mahalleye muğla fethiye bölgesinde yaşıyorum sizce hangi sağlayıcısı kullanmalıyım türknet Türk telekom superonline eksiklikleri vs hakkında yardımcı olurmusunuz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şahsen netspeed kullanıyorum memnunum, davet kodu ile 10tl daha az ödüyorsun.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Selam gençler öncelikle daha 2 gün önce fiber altyapı kuruldu mahalleye muğla fethiye bölgesinde yaşıyorum sizce hangi sağlayıcısı kullanmalıyım türknet Türk telekom superonline eksiklikleri vs hakkında yardımcı olurmusunuz
Reis Turkcell Superonline hariç herşeyi al valo oynuyom 2900 ping görüyorum PC de arıyorum kadın diyo ben burda bi sorun göremiyorum dilerseniz 250tl ücretle servis gelsin zaten servis gelse eminim o da dicek bı sorun yok yani kısaca Turkcell pişmanlık

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Reis Turkcell Superonline hariç herşeyi al valo oynuyom 2900 ping görüyorum PC de arıyorum kadın diyo ben burda bi sorun göremiyorum dilerseniz 250tl ücretle servis gelsin zaten servis gelse eminim o da dicek bı sorun yok yani kısaca Turkcell pişmanlık
superonline fiber mi kullanıyorsun? speedtest ping değerin kaç çıkıyor

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Hocam bende geçmeyi düşünüyordum türktelekom kullanıyorum vazgeçtim . Nedeni ise araştırmalrıma göre türknettee müsteri hizmetleri sıkıntısı var ve hız problemleri oluyormuş olduğundada problemlerin çözümü geç oluyormuş benim araştırmalarıma göre. Türktelekom 6 yıldır kullanıyorum fiber altyapım var ben memnundum sadece fiyattan dolayı geçmek istedim ama asgari ücret zamı geldi hemde 3000 muhtemelen en kötü internet 200 den başlar. Türktelekoma bugun sordum 100 mbps 250 ilk yıl 2. Yılda 270 dediler. Bende türktelekomdan devam etmeye karar verdim. Benim işim internetten ve kesilmemesi getek kesilirsede hızlı çözdürdüm bu zamaan kadar. Ondan butcen varsa benim düşüncem türktelekom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün türkneti arayımda bir şey soruyum dedim numara var sitelerinde 2 3 tane hepsini aradım robotla konuşuyorsun ve internete geçecek olsam ulaşamadım yani :)

Benim düşüncelerim bunlar yinede araştır

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
36 filan

Fiber Ayn altyapı geldi kurduk fiber şuan pişmanım turkcellden
Sizin altyapıda bir problem var sanırım bende superonline fiber kullanıyorum sabit 4ms ping alıyorum:

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    29.9 KB · Hit: 28

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen

Reyconjeff

80+ Bronze
Turknet kullanıyorum 1000 mbps 140TL memnunum

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
evet 2

Alakası yok bende turkcell gelip son çıkan huawei modemden kurdu. ONT cihazı da içerisinde olan wifi 6 destekli. Şuan iphone 11 ile speedtest yaptım 8 ping çıktı.
Benim PC de wifi 6E destekli 30 ping alıyor mobil cihazlarda 12 filan alıyor mobil ile PC aynı değerler olmuyor

Labrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Akın
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi
Instagram
_ugur.akin_
Gençler şu an milinocomdan aldım altyapı bitince bağlanacak , ilk haftanın deneyimini paylaşırım burda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,173
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii