Reis Turkcell Superonline hariç herşeyi al valo oynuyom 2900 ping görüyorum PC de arıyorum kadın diyo ben burda bi sorun göremiyorum dilerseniz 250tl ücretle servis gelsin zaten servis gelse eminim o da dicek bı sorun yok yani kısaca Turkcell pişmanlıkSelam gençler öncelikle daha 2 gün önce fiber altyapı kuruldu mahalleye muğla fethiye bölgesinde yaşıyorum sizce hangi sağlayıcısı kullanmalıyım türknet Türk telekom superonline eksiklikleri vs hakkında yardımcı olurmusunuz
superonline fiber mi kullanıyorsun? speedtest ping değerin kaç çıkıyorReis Turkcell Superonline hariç herşeyi al valo oynuyom 2900 ping görüyorum PC de arıyorum kadın diyo ben burda bi sorun göremiyorum dilerseniz 250tl ücretle servis gelsin zaten servis gelse eminim o da dicek bı sorun yok yani kısaca Turkcell pişmanlık
Hocam bende geçmeyi düşünüyordum türktelekom kullanıyorum vazgeçtim . Nedeni ise araştırmalrıma göre türknettee müsteri hizmetleri sıkıntısı var ve hız problemleri oluyormuş olduğundada problemlerin çözümü geç oluyormuş benim araştırmalarıma göre. Türktelekom 6 yıldır kullanıyorum fiber altyapım var ben memnundum sadece fiyattan dolayı geçmek istedim ama asgari ücret zamı geldi hemde 3000 muhtemelen en kötü internet 200 den başlar. Türktelekoma bugun sordum 100 mbps 250 ilk yıl 2. Yılda 270 dediler. Bende türktelekomdan devam etmeye karar verdim. Benim işim internetten ve kesilmemesi getek kesilirsede hızlı çözdürdüm bu zamaan kadar. Ondan butcen varsa benim düşüncem türktelekomSelam gençler öncelikle daha 2 gün önce fiber altyapı kuruldu mahalleye muğla fethiye bölgesinde yaşıyorum sizce hangi sağlayıcısı kullanmalıyım türknet Türk telekom superonline eksiklikleri vs hakkında yardımcı olurmusunuz
36 filansuperonline fiber mi kullanıyorsun? speedtest ping değerin kaç çıkıyor
Fiber Ayn altyapı geldi kurduk fiber şuan pişmanım turkcelldensuperonline fiber mi kullanıyorsun? speedtest ping değerin kaç çıkıyor
Sizin altyapıda bir problem var sanırım bende superonline fiber kullanıyorum sabit 4ms ping alıyorum:36 filan
Post automatically merged:
Fiber Ayn altyapı geldi kurduk fiber şuan pişmanım turkcellden
Reis PC ile mobil cihaz farkliSizin altyapıda bir problem var sanırım bende superonline fiber kullanıyorum sabit 4ms ping alıyorum:
benim ms 2 mi yoksa o farklı bişeymiSizin altyapıda bir problem var sanırım bende superonline fiber kullanıyorum sabit 4ms ping alıyorum:
evet 2benim ms 2 mi yoksa o farklı bişeymi
Alakası yok bende turkcell gelip son çıkan huawei modemden kurdu. ONT cihazı da içerisinde olan wifi 6 destekli. Şuan iphone 11 ile speedtest yaptım 8 ping çıktı.Reis PC ile mobil cihaz farkli
Benim PC de wifi 6E destekli 30 ping alıyor mobil cihazlarda 12 filan alıyor mobil ile PC aynı değerler olmuyorevet 2
Post automatically merged:
Alakası yok bende turkcell gelip son çıkan huawei modemden kurdu. ONT cihazı da içerisinde olan wifi 6 destekli. Şuan iphone 11 ile speedtest yaptım 8 ping çıktı.
Gençler şu an milinocomdan aldım altyapı bitince bağlanacak , ilk haftanın deneyimini paylaşırım burdaSelam gençler öncelikle daha 2 gün önce fiber altyapı kuruldu mahalleye muğla fethiye bölgesinde yaşıyorum sizce hangi sağlayıcısı kullanmalıyım türknet Türk telekom superonline eksiklikleri vs hakkında yardımcı olurmusunuz