Neler Yeni

İnternet sorunumu sonunda düzelttim !

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar, görenler varmı bilmem ancak uzun süredir pcye modem bağlıyken telefondan wifi açarsam modem ışıkları gidiyordu sonra gelmeye başlıordu ve telefonda açıksa sürekli böyle devam ediyordu (sürekli int gidiyordu). Yeni modem aldım ve sorunum düzeldi, bu sorunu yaşayanlar varsa diye bu konuyu açmak istedim. Türk Telekom müşteri hizmetlerini gereksiz yere kötülemişim maalesef.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Merhabalar, görenler varmı bilmem ancak uzun süredir pcye modem bağlıyken telefondan wifi açarsam modem ışıkları gidiyordu sonra gelmeye başlıordu ve telefonda açıksa sürekli böyle devam ediyordu (sürekli int gidiyordu). Yeni modem aldım ve sorunum düzeldi, bu sorunu yaşayanlar varsa diye bu konuyu açmak istedim. Türk Telekom müşteri hizmetlerini gereksiz yere kötülemişim maalesef.
Her soruna sorun sizde derlerse kendi hatalarını kabullenmeyi öğrenmezlerse her zaman kötülenecek çünkü böyle bir algı oluşturdular.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her soruna sorun sizde derlerse kendi hatalarını kabullenmeyi öğrenmezlerse her zaman kötülenecek çünkü böyle bir algı oluşturdular.
Ama hocam genelde cidden bizde oluyor sorun, ancak ben şunuda söyleyeyim, GELİCEZ dediler ama gelmediler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ama hocam genelde cidden bizde oluyor sorun, ancak ben şunuda söyleyeyim, GELİCEZ dediler ama gelmediler.
Aslında tam tersi genelde altyapı yetersizliğinden oluyor sorun evinde sorun olan sayısı daha azdır.
Altyapı kontrolü için diyorsanız direk portunuza gidip bakmışlardır orayı kontrol etmişlerdir.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
bende türk telekom taşınabilir modem var kombi olarak kullanıyorum pingim 160 !

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında tam tersi genelde altyapı yetersizliğinden oluyor sorun evinde sorun olan sayısı daha azdır.
Altyapı kontrolü için diyorsanız direk portunuza gidip bakmışlardır orayı kontrol etmişlerdir.
Kontrol ettiler hocam zaten sorun çıkmadı sorun cidden bizim modemdeymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende türk telekom taşınabilir modem var kombi olarak kullanıyorum pingim 160 !
Hocam türk telekomda sütten çıkma ak kaşık değil zaten farklı sorunları var elbet :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kontrol ettiler hocam zaten sorun çıkmadı sorun cidden bizim modemdeymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türk telekomda sütten çıkma ak kaşık değil zaten farklı sorunları var elbet :)
Dostum zaten sorun onlarda senle alakası yok demiyorum genel olarak sorun yaşayanlardan bahsediyorum.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
AFERİN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,710
Üyeler
168,676
Son üye
utkan7092
Top Bottom