uydunet80TL 100MB/S gayet iyi gibi duruyor, hangi sağlayıcı?
türknet daha güvenilir onu aluydunet
ama 7-12 arası 25 düşüyor sonra hep 100 mbs80TL 100MB/S gayet iyi gibi duruyor, hangi sağlayıcı?
önceki aboneliğinde müşteri h vb internetinde sıkıntı çıkmadıysa devam et benceuydunet
türknet altyapı 35 mbs veriyortürknet daha güvenilir onu al
yok ben memnunum daha iyisi varsa geçmek için sorim dedim varmıdır daha iyisiönceki aboneliğinde müşteri h vb internetinde sıkıntı çıkmadıysa devam et bence
Merhaba 20 gün sonra uydunet abonelik bitiyor ve bana 80 TL 100 mbs internet önerdiler bundan iyisi varmıdır kabul edimmi yoksa ? dostlar
Bence çok iyiuydunet
daha iyisi yok aynı fiyata türknet var ama onun müteri h çok kötü ama tahattsüz senin dediğinde taahhüt var ama senin için sıkıntı yoksa alabilrisin milleniconm var 100 mbs ye 1110 liraya veriyor taahhütsüz olarak ve mhizmetleri gayet iyitürknet altyapı 35 mbs veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ben memnunum daha iyisi varsa geçmek için sorim dedim varmıdır daha iyisi
hocam 19-24 arası 25 mbs olucak genede iyi mi? geri kalan saatler hep 100 mbsBence çok iyi
kral tavsiyen varmıdır ? dedim tarifeden daha iyisi bu fiyataTurkNet güvenilir de değil, iyi de değil. TurkNet bayağı berbat hizmet veriyor. Tavsiye etmiyorum.
Sana önerilen paket gayet iyi.kral tavsiyen varmıdır ? dedim tarifeden daha iyisi bu fiyata