Neler Yeni

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Çok fazlaymış hocam diğer sağlayıcılarda böyleyse eğer mecbur 900 TL nakil işlemi için vereceğim. Ayrıca bu nakil işlemleri için ücrette yeni mi çıkmış önceden böyle bir ücret yoktu.
Halihazırda hiç internetin olmadığı için böyle çıkıyor farklı operatör olsa ücret vs cikmas çünkü geneli taahhüt yok firmaların

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Comnet kurulum ücreti ne kadar acaba hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milenicom kurulum ücreti ne kadar hocam. Kurulum ücreti fiyatları da önemli benim için. Bir iss bulmuştum telefonda olduğum için hatırlamıyorum ismini ama 600 TL kurulum ücreti vardı. Yarın arayıp bir iss ile anlaşmayı düşünüyorum eve taşınmadan gelmesi iyi olur benim için.
Yani hattını iptal etmediysen direk taşıma yolu ile comnete geçebilirsin ararsın ben bu adresteyim yeni adresi verir geçiş yaparsın ücretini ancak kendin sorarsın. Ama kolaylık tanırlar.

enefti

80+
Yani hattını iptal etmediysen direk taşıma yolu ile comnete geçebilirsin ararsın ben bu adresteyim yeni adresi verir geçiş yaparsın ücretini ancak kendin sorarsın. Ama kolaylık tanırlar.
3 ay dolmadı şu anki kullandığım sağlayıcıda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ferhat uzun
Comnet tavsiye ederim, açıkçası bir uygulama yada siteye engelleme geldiğinde vpn kullanmadan girebiliyosun. Altyapın desteklediği kadarını veriyor. Ben bir sorun yaşamadım.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Türknet kullanıyorum
mükemmel
şahane
hiç sorun yaşamadım
kesinlikle turknet öneririm isterseniz davet kodu da gönderebilirim

diyerek bir turknet yağlaması yapabilirim

ama yapmıyorum
4 senenin üzerinde aboneyim zaman zaman küçük problemler yaşıyorduk o kadar önemli değildi ama 2 aydır illallah getirtti

Bunları neden söylüyorum

ben bulunduğum bölgede bu sorunu yaşarken başka biri başka bir bölgede hiç sorunsuz kullanıyordur
benim yaşadığım sorunun aynısını gıbırnette izmirde biri yaşıyorken antalyada biri hiç sorun yaşamıyordur
comnette yalovada bıkkınlık getirten bir hizmet veriyorken edirnedeki müşteri gayet memnundur

hatta il il gitmeye gerek yok
aynı ilde bir ilçedeki bir müşteri a firmasından çok iyi iken b mahallesi çok kötüdür

BENİM TAVSİYEM NE OLUR
merdiven altı siteler hariç bilindik taahütsüz hizmet veren firmalardan
gıbır
millenicom
comnet
netspped
gibi firmalardan fiyat performans olarak en ucuz olan hizmeti seç
memnun kalırsan kullanmaya devam et
kalmazsan değiştir

malesef ülkemizdeki alt yapı ve satana kadar pofpoflayıp sattıktan sonraki müşteri memnuniyeti umursanmaz bir ticari anlayış yüzünden
deneme yanılma yöntemine başvurabiliyoruz

ayrıca geçişlerde ücret alınmıyor diye bilmekteyim

eneskaya6

80+ Silver
evde ve dükkanda aynı anda türknet kullaniyordum bireysele ve kobiye cok ucuk zamlar yaptı o yüzden Comneti bi deneyim dedim.
Altyapın genel olarak sorunsuz ise comnet vs gibi firmaları deneyebilirsin adamların yaptığı pek bisey yok zaten altyapin sorunsuzsa aynı şekilde interneti kullanmaya devam ediyorsun.

enefti

80+
Türknet kullanıyorum
mükemmel
şahane
hiç sorun yaşamadım
kesinlikle turknet öneririm isterseniz davet kodu da gönderebilirim

diyerek bir turknet yağlaması yapabilirim

ama yapmıyorum
4 senenin üzerinde aboneyim zaman zaman küçük problemler yaşıyorduk o kadar önemli değildi ama 2 aydır illallah getirtti

Bunları neden söylüyorum

ben bulunduğum bölgede bu sorunu yaşarken başka biri başka bir bölgede hiç sorunsuz kullanıyordur
benim yaşadığım sorunun aynısını gıbırnette izmirde biri yaşıyorken antalyada biri hiç sorun yaşamıyordur
comnette yalovada bıkkınlık getirten bir hizmet veriyorken edirnedeki müşteri gayet memnundur

hatta il il gitmeye gerek yok
aynı ilde bir ilçedeki bir müşteri a firmasından çok iyi iken b mahallesi çok kötüdür

BENİM TAVSİYEM NE OLUR
merdiven altı siteler hariç bilindik taahütsüz hizmet veren firmalardan
gıbır
millenicom
comnet
netspped
gibi firmalardan fiyat performans olarak en ucuz olan hizmeti seç
memnun kalırsan kullanmaya devam et
kalmazsan değiştir

malesef ülkemizdeki alt yapı ve satana kadar pofpoflayıp sattıktan sonraki müşteri memnuniyeti umursanmaz bir ticari anlayış yüzünden
deneme yanılma yöntemine başvurabiliyoruz

ayrıca geçişlerde ücret alınmıyor diye bilmekteyim
Geçiş yapmıyorum hocam var olan internetimi başka bir adrese nakil ettirecektim 900 TL fatura çıkarıyorlar. Bende zaten çok memnun kalmadım firmadan hem de firma Edirne'de olduğu için ping de 7-8ms fazla geldi. Bende zaten normal süreçte 3 ay dolunca başka bir firmaya geçmeyi düşünüyordum taşınma durumumuz oluştuğu için nakil ücreti de bu fiyatta çıkıyorsa en azından sıfırdan abonelik başlatırım hem de elimdeki modemi iade eder yeni abonelikle gelecek modemi kullanırım, mevcut elimdeki modem 2 veya 3 yıldan beri bende duruyor yenilenmiş olur diye düşündüm.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Merhaba dostlar. Mevcut FixNet abonesiyim taşınacağım, internet taşıma ücretine 900 TL dediler. Yeni abonelik başvuruları genel olarak 600 TL gördüm. Hem FixNet'ten çok memnun kalmadım(Kesintiler oluyordu geceleri bazen, ve müşteri hizmetlerine gece bağlanamadım) hem de 900 TL vermek yerine 600 verir yeni kurulum yaptırırım mevcut modem de zaten yaklaşık 3 yıldan beri bende en azından modemi de değiştirmiş oluruz belki yeni modem gönderilir. Önerdiğiniz yeni kurulum ücreti uygun olan ve memnun kaldığınız internet sağlayıcılarını önerir misiniz?
Oturduğun muhitteki altyapılarını sorgula hangisi daha yüksek hız veriyorsa ilk hedefin o olsun ondan sonra o firmanın yorumlarına bak bence en mantıklısı bu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,237
İsim
yusuf ecer
Merhaba dostlar. Mevcut FixNet abonesiyim taşınacağım, internet taşıma ücretine 900 TL dediler. Yeni abonelik başvuruları genel olarak 600 TL gördüm. Hem FixNet'ten çok memnun kalmadım(Kesintiler oluyordu geceleri bazen, ve müşteri hizmetlerine gece bağlanamadım) hem de 900 TL vermek yerine 600 verir yeni kurulum yaptırırım mevcut modem de zaten yaklaşık 3 yıldan beri bende en azından modemi de değiştirmiş oluruz belki yeni modem gönderilir. Önerdiğiniz yeni kurulum ücreti uygun olan ve memnun kaldığınız internet sağlayıcılarını önerir misiniz?
Netspeed öneririm kesinlikle. Sorunlarıma çok hızlı şekilde çözüm buluyorlar ve ulaşması çok kolay. Uygulamadan talep oluşturuyorum bir saat içerisinde arayıp sorunu çözmeye uğraşıyorlar. Ayrıca türknet/telekom/vodafone kullandım aynı alt yapıyla ve en düşük ping diğerlerini netspeedde aldım. + upload da 20mbps. Yeni üyelere 100mbps indirimli oluyordu sanırım. Ayrıca davet kodu ile 12ay boyunca 30tl indirim oluyor ekstra.

enefti

80+
Sanırım netgsm den hizmet alacağım. 700 TL aktivasyon ücreti dedi ve 2025 Haziran ayına kadar da sabit fiyat garantisi verdiği için şu an en mantıklı seçenek bu gibi geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom