İnternet tesisatından anlayanlar bakabilir mi ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Merhaba, 1 ay önce evime internet bağlattırdım fakat gelen kurulum ekibi kablo çekme işlemini benim anlatım hatam yüzünden yapmadılar ben evde gerekli internet kablolarının olduğunu bilmiyordum kurulum ekibide 1 metre kabloya 3 tl fiyatlandıracaktı bende elektrikçiye gideceğim yarın bir problem olur mu çünki anakestre kutusundan gelen kabloyla onların bağlantı yaptığı yerde farklılıklar yüzünden yarın bağlatamam gibi bir problem olur mu bağlanti yerleri farklıysa bile elektrikçi düzeltir mi (apartmanda oturuyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karışıklık olmasın evimde gerekli kablo tesisatı var sadece eğer anakestre kutusundan bizim eve gelen kablo ile onların bağlantı yaptığı yerde bir hata var ise bu düzeltilir mi

Merhaba, 1 ay önce evime internet bağlattırdım fakat gelen kurulum ekibi kablo çekme işlemini benim anlatım hatam yüzünden yapmadılar ben evde gerekli internet kablolarının olduğunu bilmiyordum kurulum ekibide 1 metre kabloya 3 TL fiyatlandıracaktı bende elektrikçiye gideceğim yarın bir problem olur mu çünki anakestre kutusundan gelen kabloyla onların bağlantı yaptığı yerde farklılıklar yüzünden yarın bağlatamam gibi bir problem olur mu bağlanti yerleri farklıysa bile elektrikçi düzeltir mi (apartmanda oturuyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karışıklık olmasın evimde gerekli kablo tesisatı var sadece eğer anakestre kutusundan bizim eve gelen kablo ile onların bağlantı yaptığı yerde bir hata var ise bu düzeltilir mi
@alpolojix

Geri