Neler Yeni

Yardım internet yavaş indiriyor

ÖrdekAbi

80+ Silver
Selam dostlar turkcell fiber 100mb paket kullanıyorum dostlar kablosuzda 5g 1200mbAC destekli wifi kartımla bu hızları görüyorum ortalama 93mb ama steam den oyun fln indirirken max 6mb ile indiriyorum ortalama 5.8 fln benim diğer arkadaşlara sorduğum zaman onlar ortalama 10 9 mb ile indiriyorlar internetten araştırdıgımdada öyle diyor bende ne sıkıntısı var anlamadım dostlar kabloludada 95mb fln veriyor ama gine max 6 ile indiriyorum Teşekkürler

Ekler

• inteernett.png
    inteernett.png
    58.4 KB · Hit: 64

SekOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Karakelle
Selam dostlar turkcell fiber 100mb paket kullanıyorum dostlar kablosuzda 5g 1200mbAC destekli wifi kartımla bu hızları görüyorum ortalama 93mb ama steam den oyun fln indirirken max 6mb ile indiriyorum ortalama 5.8 fln benim diğer arkadaşlara sorduğum zaman onlar ortalama 10 9 mb ile indiriyorlar internetten araştırdıgımdada öyle diyor bende ne sıkıntısı var anlamadım dostlar kabloludada 95mb fln veriyor ama gine max 6 ile indiriyorum Teşekkürler
Turknet fiber kullanıyorum bende download 93 civarı geliyor upload 10 Steam indirme hızım 9-11 arası gidip geliyor.

panizher

80+ Silver
Normald değil 55-60 mbps internet hizim var 6-7mb indiriyor steam 7 uzeri ciktigida oluyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sadece steamdamı oluyor steam ayarlarında bant genişliği sınırlama vb açmış olabilirsin.

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece steamdamı oluyor steam ayarlarında bant genişliği sınırlama vb açmış olabilirsin.
torrentte flnda oluyor ya moralim bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normald değil 55-60 mbps internet hizim var 6-7mb indiriyor steam 7 uzeri ciktigida oluyor
evet araştırdım 10 ile fln indirmem lazım nasıl bi sorun bu torrentte flnda oluyor çözümü varmı?

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
torrentte flnda oluyor ya moralim bozuldu

evet araştırdım 10 ile fln indirmem lazım nasıl bi sorun bu torrentte flnda oluyor çözümü varmı?
torrentte normal

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Ethernet sürücünü güncellemeyi deneyebilirsin.

TahinPekmez

80+ Silver
10 ,11 ile indirmesi Lazım

TahinPekmez

80+ Silver
wifi dedim koskacaman ama neyse her şey güncel

öğrendim çözüm yok ama
Modemi fabrika ayarlarına geri çevir. Pc yi de yeniden başlat. Birde windows sistem çok önceden beri yüklüyse olabilir.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Modemi fabrika ayarlarına geri çevir. Pc yi de yeniden başlat. Birde windows sistem çok önceden beri yüklüyse olabilir.
win 11 geçtim 2 ay oldu modem zaten 1 haftalık yeni aldık ayarları gayet iyi herşeyi denedim olmuyor farkettiğim şey oyun indirirken internetin hepsini kullamıyor yarısını kullanıyor yani tam gücünü vermiyor arada sırada bugamı ne giriyor 11 le indiriyor oda 1 dk fln sürüyor sonra tekrardan 5 e düşüyor

Top Bottom