Yardım İnternet Yayın Sorunu

Reaksiyon skoru
9
Beyler internet ttnet zyxel Twitch te adam akıllı yayın izleyemiyorum hep donuyor önce yayıncı kaynaklı sandım fakat diper yayıncılarda da aynı şey oluyor yeni tv aldık netflix izlemeye başladık bu yüzden olabilir mi normalde hızlı olan internet şimdi twitch göstermiyor yardımcı olabilecek var mı?

Şu sıralar herkes internet konusunda sıkıntılar yaşıyor belki o yüzden olabilir. İnternet hızın ne kadar ve oyunlarda ping sorunu yaşıyor musun?

Şu sıralar herkes internet konusunda sıkıntılar yaşıyor belki o yüzden olabilir. İnternet hızın ne kadar ve oyunlarda ping sorunu yaşıyor musun?
Şu sıralar oyun oynayamadım hiç internet hız testim de Google dan yaptığıma göre download 14.2 upload 2.8
1-2 saat önce yaptım download 6.5 upload 3 tü benim kendi internetim de yavaşladı evdeki herkesin interneti hızlı dediklerine göre bi benim yavaş telefonumda mı bir sorun var acaba

İnternet son dönemlerde anlık olarak sürekli çöküyor.
Firmayı arasan sana sorun yok der.
Herkes evlerde ve iş-güç yok.
Yoğunluk ile alakalı sanırım.

Ülkenin teknolojisi hep böyle.
GSM altyapısında olduğu gibi.
İhtiyaç oldukça, kullanılmaz oluyor.

Şu sıralar oyun oynayamadım hiç internet hız testim de Google dan yaptığıma göre download 14.2 upload 2.8
1-2 saat önce yaptım download 6.5 upload 3 tü benim kendi internetim de yavaşladı evdeki herkesin interneti hızlı dediklerine göre bi benim yavaş telefonumda mı bir sorun var acaba
Yavaşlama şu sıralar normal sen bir sağlayıcı ara büyük ihtimal sıkıntı yok diyecekler ama yine de baksınlar. Bir de yeni modemlerde 2 tane yayın yapar biri 2.5 diğeri 5. Eğer 5 bağlıysan modemden uzaklaşınca hız düşebiliyor. Bazen modemi sıfırlamak iyi olabiliyor ama deneyebilirsin. Çok cihaz bağlı olunca yavaşlama olabilirmuş. Ben denedim 1 keresinde işime yaramıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,431
Üyeler
187,676
Son üye
florhasann
Geri