Neler Yeni

İnternete Bilgisayardan Fotoğraf Albümü Yükleme

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
Selamun aleyküm arkadaşlar şu anda bilgisayarda yaklaşık 20 GB'lık bir albüm var toplam. Bunları internete kaydetmek istiyorum yani boşuna yer kaplamasın bir yerde gerektiği zaman internetten indiririm google cloud yandex disk, cloud mail ru bu işe yarıyor galiba?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
evet de 20 gb resim heralde 10 binden fazla o kadar rwsimi nasıl bırıktrdın

hopecrash

80+ Bronze
bildiğim kadarıyla hiçbir cloud servisi o kadar bedava alan vermiyor. harici hdd alman senin için daha faydalı olabilir.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tek bulut sunucusuna yüklemeyin. Ne olur ne olmaz. Ben Mega kullanmıştım. 50 GB depolama veriyor. Degoo 100 GB depolama veriyordu. Güvenilirlik kısmı size kalmış.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler, eyvallah aynen tek bir bulut sürücüsüne yüklemeyin kapanır falan gider resimler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet de 20 gb resim heralde 10 binden fazla o kadar rwsimi nasıl bırıktrdın
Her telden var ortaokul mezuniyetten abimin düğün fotoğraflarından eski telefonların hafıza kartlarındaki resimlere kadar :D

Tek bulut sunucusuna yüklemeyin. Ne olur ne olmaz. Ben Mega kullanmıştım. 50 GB depolama veriyor. Degoo 100 GB depolama veriyordu. Güvenilirlik kısmı size kalmış.
Mega bedava da 15'e düşürmüş degoo hala 100 teşekkürler

Degoo işi de yalan oldu 512mb olarak bölüştürmem gerekiyormuş dosyaları ayrıca indirmek istediğimde birden fazla resmi premium olanda indirebiliyorum yoksa tek tek indirmem lazım resimleri

Son düzenleme:
Top Bottom