Neler Yeni

Yardım İnternetim Çok Yavaş Ne Yapabilirim ?

UmutKrcm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Karaçam
Apartman yapılalı 5 yıl oldu . İnternette gelişme yok neler yapabilirim . Oyun oynarken biri wifi bağlanırsa oyunda ping tavan yapıyor . Deliricem
1.jpg

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
1-Hangi İSS kullanıyorsun.
2-Paketin hızı ne.
3-Farklı İSS sitelerinden alt yapı sorguladın mı ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biri bağlanınca Ping girmesi modem işlemcisiyle de alakalı

EmreTRk

80+ Bronze
Biri bağlanınca Ping girmesi modem işlemcisiyle de alakalı
Çok alakası yok bence. Speedtestte bile 87 ms gecikme vermiş. Ben speedtestte 18 ms gecikme almama rağmen oyunlarda 45-50 arası alıyorum. Tamamen altyapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok alakası yok bence. Speedtestte bile 87 ms gecikme vermiş. Ben speedtestte 18 ms gecikme almama rağmen oyunlarda 45-50 arası alıyorum. Tamamen altyapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
ya nereye yok.dağıtılan sinyali işleyen işlemcidir.fazla kişi girerse işlemci yetmez gecikme olur.evdeki modemi daha kaliteliyse değiştirdim.sürekli kopan internet düzeldi.speedtestte 94 mbps verirken kopuyordu.çünkü işlemcisi yetmiyordu evdeki cihazlara.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
turknet veya millenicom sitelerinden altyapı sorgula ve bulunduğun konuma en fazla kaç mbps hız alınabiliyor öğren. türk telekomdan da en kısa sürede kurtulmaya bak. naçizane yardımım böyle olur ancak.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ekonomi kötü diyon son model telefonu kullanıyon
dayı ne zaman dedim köşede duruyordum siz niye burda oturuyonuz dedin saldırdırdın bize
olay gerçek bu arada bu denzo bizin karşı binada oturuyor pazar gecesi 3 kişi sokakta oturuyorduk bir anda üzerimize koştu sen nerde oturuyon diye bağırdı koşarak üzerimize falan geldi bizde kaçtık

Top Bottom