Türk Telekom Kullanıyorum .1-Hangi İSS kullanıyorsun.
2-Paketin hızı ne.
3-Farklı İSS sitelerinden alt yapı sorguladın mı ?
Çok alakası yok bence. Speedtestte bile 87 ms gecikme vermiş. Ben speedtestte 18 ms gecikme almama rağmen oyunlarda 45-50 arası alıyorum. Tamamen altyapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Biri bağlanınca Ping girmesi modem işlemcisiyle de alakalı
modemi 25 parçaya ayırApartman yapılalı 5 yıl oldu . İnternette gelişme yok neler yapabilirim . Oyun oynarken biri wifi bağlanırsa oyunda ping tavan yapıyor . Deliricem Alıntıyı görüntüle
ya nereye yok.dağıtılan sinyali işleyen işlemcidir.fazla kişi girerse işlemci yetmez gecikme olur.evdeki modemi daha kaliteliyse değiştirdim.sürekli kopan internet düzeldi.speedtestte 94 mbps verirken kopuyordu.çünkü işlemcisi yetmiyordu evdeki cihazlara.Çok alakası yok bence. Speedtestte bile 87 ms gecikme vermiş. Ben speedtestte 18 ms gecikme almama rağmen oyunlarda 45-50 arası alıyorum. Tamamen altyapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Öyle hallolmuyor ne yazıkki her sorun sağlayıcıdan kaynaklanıyor olmayabilir belki de modeminde sorun vardır belli olmaz yanimusteri hizmetleri ara kardesim
a-aamca geçen neden bana saldırdın ?modemi 25 parçaya ayır
ekonomi kötü diyon son model telefonu kullanıyona-aamca geçen neden bana saldırdın ?
sen bittin amca
dayı ne zaman dedim köşede duruyordum siz niye burda oturuyonuz dedin saldırdırdın bizeekonomi kötü diyon son model telefonu kullanıyon