Yardım İnternetim Çok Yavaşladı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
Dün gece 2 de herhangi bir videoyu 1080p de takılmadan izlerken şu an 240p de zor izleyebiliyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Hız testi yapmaya çalıştığımda hep ekteki ekranda kalıyor.

Ekler

• Screenshot_20200809_145234_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200809_145234_com.android.chrome.jpg
    473.2 KB · Hit: 67
Dün gece 2 de herhangi bir videoyu 1080p de takılmadan izlerken şu an 240p de zor izleyebiliyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Hız testi yapmaya çalıştığımda hep ekteki ekranda kalıyor.
telefon portunu çıkart wifi kapat ve tekrar tak olmadı modemi 5-10 dk soğuk bir yere koy soğusun

MH ara

knk benimde 14 almam gereken yerde 1 alyoum upload ise 0.02 btk ya başvur

ama dediğim gibi dün falan hiç sıkıntı yoktu bu sabah bir baktım YT ye 5 dk da zor zar giriyor. Bi müşteri hizmetlerini arayacağım bugün içerisinde

İnternet gidiyor demi arada

ama işin garip yanı hız testi yapamıyorum. Her siteye biraz beklesem de girebiliyorum ama hız testi yapmaya çalıştığımda ekran ekteki fotoğraf gibi kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet gidiyor demi arada
günde 2 defa bile gittiği oluyor, bazı günler hiç olmuyor ama gittiğinde modemi kapatıp açtığımda düzeliyor

ama işin garip yanı hız testi yapamıyorum. Her siteye biraz beklesem de girebiliyorum ama hız testi yapmaya çalıştığımda ekran ekteki fotoğraf gibi kalıyor

günde 2 defa bile gittiği oluyor, bazı günler hiç olmuyor ama gittiğinde modemi kapatıp açtığımda düzeliyor
Benim de öyle gidip geliyor WhatsApp ta arama yapılınca internet gidiyor ben de ttnet kullanıyorum

Ama modem in eski ise değiştir derim benim modem 10 senelik falan

Benim de öyle gidip geliyor WhatsApp ta arama yapılınca internet gidiyor ben de ttnet kullanıyorum

Ama modem in eski ise değiştir derim benim modem 10 senelik falan
benim modemin bi 7 senesi vardır o yüzden böyle oluyor herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,398
Üyeler
188,099
Son üye
aussh1ro