berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
türknet gecmek istemiyorum 2 sokak arkamda kuzenim sıkıntılar yasıyorTürknet de bakabilirsin.
öncelikle sağlayıcı ddeğilde altyapı sorgulaman gerekiyorAlıntıyı görüntülearkadaşlar internetim bu 96 TL ödüyorum türk telekom 24Mbps 6 Upload nisanda taahhüt biticek hangi internete geçeyim sizce millenicom altyapı 98 mbps cıkıyor millenicom iyi midir ona mı geçeyim
dogrudur sizin oldugunuz bölgede iyidir fakat aydında sıkıntıları var bizzat kuzenimden görüyorumTürknet kullanıcısı olarak fiyat/performans açısından memnunum. Öneririm.
tamamdır teşekürler millenicom zaten kafama yatmıstı ona geçerim büyük ihtimal98 mpbs çıkmasıda iyi
100mpbs tarifesini alırsın keyfine bakarsın
Bende millenicoma geçicem türk telekomda sıkıntı yaşamıyorsan onda da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum aynı altyapıyı kullanıyorlar ama türknet kendi altyapısı yoksa bazı yerlerde sıkıntı yaratabiliyor, çevrende kullananlar varsa danış benim arkadaşım kullanıyor her gece interneti gidiyor birşeyler oluyor.Alıntıyı görüntülearkadaşlar internetim bu 96 TL ödüyorum türk telekom 24Mbps 6 Upload nisanda taahhüt biticek hangi internete geçeyim sizce millenicom altyapı 98 mbps cıkıyor millenicom iyi midir ona mı geçeyim
millenicomun fiyatı nedir ?tamamdır teşekürler millenicom zaten kafama yatmıstı ona geçerim büyük ihtimal