Farming 19 1 2 hafta idare edeceğini düşünüyorum.şu an internetim var ama 2 aylığına PC de internet olmayacak internetsiz oynanabilecek oyunlar önerir misiniz? ücretsiz ve güzel oyunlar
önericekleriniz benim çok önemli her öneriyi indireceğim
m&b bannerlord oynayabilirsin warband beni çok sarıyodu bannerlord da sarar heralde tabi seviyorsan o tarz oyunlarşu an internetim var ama 2 aylığına PC de internet olmayacak internetsiz oynanabilecek oyunlar önerir misiniz? ücretsiz ve güzel oyunlar
MudRunner değil miydi?Farming 19 1 2 hafta idare edeceğini düşünüyorum.
Ücretsiz dağıtıldığı için arkadaşlarında vardır indirebilirsin.Yakın zamanda snowrunner vericekler o iyi.
Olabilir o tarz bir oyunMudRunner değil miydi?
Gamepass in varsa Ori and the will of the wisps öneririm.şu an internetim var ama 2 aylığına PC de internet olmayacak internetsiz oynanabilecek oyunlar önerir misiniz? ücretsiz ve güzel oyunlar
Steam oyunlarını oynamak için önce steame giriş yapmak gerekmiyor mu ben öyle biliyorum daSiri cevaplıyor;
Ücretli ama az bir bütçe ile Steam Sonbahar İndirimlerinden Stardew Valley alabilirsin. Ben alacağım yorumlara ve videolara göre en az 100 saat oynatıyor. Telefonda oynamıştım.
Siri cevaplıyor;Steam oyunlarını oynamak için önce steame giriş yapmak gerekmiyor mu ben öyle biliyorum da
bazı oyunlar steam offline ile çalışıyor bazısı ille internet istiyo offline olsa bileSteam oyunlarını oynamak için önce steame giriş yapmak gerekmiyor mu ben öyle biliyorum da