Neler Yeni

Türkler Neden Kötü Oyunlar Oynuyor ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Apex oynayan varsa ara sıra takılırız ekleyin
vay babam pp'den belli apex path main misin gel wraith main ttv kel oynayak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Warzone oynanmıyor mu .d warzone tr sunucusunda 22k kişi var
Biliyorumda Kanka Rasgele Oyun Arattığında Veya Sınıfta Sor Arkadaşlarına Kaçı Warzone Oynuyor Kaçı Cs 2 Valo Oynuyor En Basitinden Unlost Server 150 K Üstü Valo Zaten Tr Server Adam Dolu

BabaVoss7

80+ Silver
Genelde sistem özellikleri düşük olduğundan veyahut kolay erişilebilir oyunlar olduğu için maalesef hem bütçe olsun hem vizyon olsun. Bilgi birikimi gerektiren oyunlarıda prk fazla sevmezler misal. Tekrar eden saatler görülebilecek oyunları severiz. Bende kendime bahsi geçen oyunlarda pek yoldaş bulamıyorum maalesef

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Beyler Merak Ediyorum Bir Yerde Güzel Oyun Varsa Orada Türkler Olmuyor Mesela

Ücretsiz Battle Royele Oyun Olsun Ama Gerçekci Olsun Diyorsunuz Karşınızda Warzone Var Ama Oynayan Türk Yok Neredeyse

Hadi Dedin Gene Ücretsiz Olsun Ama Gerçekcilik Yerine Biraz Daha Karakter Tabanlı Yetenekli Olsun Dedin Apex Legends Var

Ama Türkler Nedense Hep Böyle Popüler Kültür Kölesi Misali Hep Valorant Gibi Kötü Oyunlar Oynuyor Buna Anlam Veremiyorum Yani Daha Güzel Daha İyi Oyunlar Varken Bizim Türkolar Ya Valo Yada Cs 2 Başka Birşeyleri Yok Çok Garip Bir Milletiz Bunun Sebebi Ne Abi

Dip Not : Kötü Dediğim Oyunların Topluluğu Özellikle Yüksek Oranda Toxic Ve Velet Dolu (Veletler Sadece Valoda Var)

Ayrıca Cs'de 2 K Saatim Var Valo Oynamıyorum Ama Maalesef Böyle Durum
valla hocam hepsini oynuyoruz ya :D
CS hariç.

Ceasar123

80+ Silver
-Ben solo, tek başına oynamayı seven biriyim
-Ayrıca rekabetçi oyun olmasını isterim.
Bu kriterlere göre hala benim için en iyi oyun Steam Pubg.
Millet gelip bana apex ıvır zıvır diyor, o oyunlarda solo yok.
Warzonea sanırım gelmişti solo, warzone da kötü kalıyor PUBG ye göre.
Ama şunu kabul etmek lazım PUBG de zor kalıyor diğer oyunlara göre o yüzden zor seviliyor.
Hala Steam Pubg girip full solo atıyorum. Başka oyun yok adam akıllı yıl 2024 olmuş.

The Semih

80+ Gold
Türklerde mainleme hastalığı var çünkü, tek bir oyuna saat kastıkları için böyle gözüküyor çoğunluk, ama sürekli oyun deneyen kitlede var az olsada, sadece bugün oynadığım oyunları söyliyim; Pubg - Warband - Tarkov - Project zombie - The hunter call of the wild - fortnite güncelliyom şimdide ona giricem.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım

Ücretsiz Battle Royele Oyun Olsun Ama Gerçekci Olsun Diyorsunuz Karşınızda Warzone Var Ama Oynayan Türk Yok Neredeyse

Hadi Dedin Gene Ücretsiz Olsun Ama Gerçekcilik Yerine Biraz Daha Karakter Tabanlı Yetenekli Olsun Dedin Apex Legends Var

Ama Türkler Nedense Hep Böyle Popüler Kültür Kölesi Misali Hep Valorant Gibi Kötü Oyunlar Oynuyor Buna Anlam Veremiyorum Yani Daha Güzel Daha İyi Oyunlar Varken Bizim Türkolar Ya Valo Yada Cs 2 Başka Birşeyleri Yok Çok Garip Bir Milletiz Bunun Sebebi Ne Abi

Dip Not : Kötü Dediğim Oyunların Topluluğu Özellikle Yüksek Oranda Toxic Ve Velet Dolu (Veletler Sadece Valoda Var)

Oyun oynadıkları sistemler iyi değil çünkü para yok, oyuncular düşük sistem gerektiren rekabetçi oyunlara kayıyor bu sebepten. Aileler oyun alınmasına karşı, karşı olmasa bile yine para yok.

The Semih

80+ Gold
-Ben solo, tek başına oynamayı seven biriyim
-Ayrıca rekabetçi oyun olmasını isterim.
Bu kriterlere göre hala benim için en iyi oyun Steam PUBG.
Millet gelip bana apex ıvır zıvır diyor, o oyunlarda solo yok.
Warzonea sanırım gelmişti solo, warzone da kötü kalıyor PUBG ye göre.
Ama şunu kabul etmek lazım PUBG de zor kalıyor diğer oyunlara göre o yüzden zor seviliyor.
Hala Steam PUBG girip full solo atıyorum. Başka oyun yok adam akıllı yıl 2024 olmuş.
Süper people 2 pubg den çok daha iyi oyundu ama sırf popüler kültür köleleri yüzünden oyunu kapattılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynadıkları sistemler iyi değil çünkü para yok, oyuncular düşük sistem gerektiren rekabetçi oyunlara kayıyor bu sebepten. Aileler oyun alınmasına karşı, karşı olmasa bile yine para yok.
Buna katılmıyorum, aksine herkeste yüksek sistem var 240 Hz monitör var, rekabet hırsından adamlar 240 dan 360a zevkine geçiyor hatta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
İlteriş İlteriş

Warzone için konuşmak gerekirse karakterin koşuşu bana çok hızlı geliyor, ayrıca yerde hızlıca sürünmesini de gerçek dışı buluyorum. Bundan dolayı oyuna hiç sempati ile bakamadım. 800 saat Steam PUBG oynadım ve temposu bana gayet iyi geliyor. Laptopta FPS sorunu yaşadığım için şu an oynamıyorum fakat bence 2017'den beri PUBG'yi yerinden edebilecek bir battleground çıkmadı. Artık umutlarımı potansiyel bir PUBG 2 için diri tutuyorum.

Ceasar123

80+ Silver
Süper people 2 PUBG den çok daha iyi oyundu ama sırf popüler kültür köleleri yüzünden oyunu kapattılar
Bi ara Mithrain oynuyodu görmüştüm.
Battleroyale tarafında PUBG ve Fortnite var bitek. Kolay olsun diyen Fortnite, Zor güzel olsun diyenler Pubg oynadığı için iki tarafta saldı Battleroyale formatını.
PUBG de mesele 3.5 yıldan beri map seçme yok, adamlar adam akıllı topluluğu dinlemiyor.
Ne de olsa 300k kemik kitle var. Özellikle asya tarafı. O yüzden sıkıcı ve düz gidiyor Pubg
PUBG'nin rekoru kırdığı günler geldi aklıma :)
1709929402923.png

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Warzone için konuşmak gerekirse karakterin koşuşu bana çok hızlı geliyor, ayrıca yerde hızlıca sürünmesini de gerçek dışı buluyorum. Bundan dolayı oyuna hiç sempati ile bakamadım. 800 saat Steam PUBG oynadım ve temposu bana gayet iyi geliyor. Laptopta FPS sorunu yaşadığım için şu an oynamıyorum fakat bence 2017'den beri PUBG'yi yerinden edebilecek bir battleground çıkmadı. Artık umutlarımı potansiyel bir PUBG 2 için diri tutuyorum.
Valla Bana Göre Şuan Pubg Oynanmaz Heryer Smurf Ve Hile Dolu Duyduğuma Göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
İlteriş İlteriş
Fortnite saymazsak çıkcağını düşünmüyom, Warzone konusunda şunu net söyliyim en iyi warzone 1 BETA sürümüydü sonradan oyunu mafetttiler.
Fortnite hiç benlik bir oyun değil çocuk oyunu gibi geliyor ya da çizgi film kıvamında bir şey.

The Semih

80+ Gold
Bi ara Mithrain oynuyodu görmüştüm.
Battleroyale tarafında PUBG ve Fortnite var bitek. Kolay olsun diyen Fortnite, Zor güzel olsun diyenler PUBG oynadığı için iki tarafta saldı Battleroyale formatını.
PUBG de mesele 3.5 yıldan beri map seçme yok, adamlar adam akıllı topluluğu dinlemiyor.
Ne de olsa 300k kemik kitle var. Özellikle asya tarafı. O yüzden sıkıcı ve düz gidiyor PUBG
PUBG'nin rekoru kırdığı günler geldi aklıma :)
Alıntıyı görüntüle
Random map olayı saçmalık zaten, arkada kodluyorlar 6 kere peş peşe vikendi geldi geçen zorla oynattırmaya çalışıyor oyun, Dereceli maçta random map mantıklı ama casual giriyoruz ordada zorluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom