Türkler Neden Kötü Oyunlar Oynuyor ?

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,657
Beyler Merak Ediyorum Bir Yerde Güzel Oyun Varsa Orada Türkler Olmuyor Mesela

Ücretsiz Battle Royele Oyun Olsun Ama Gerçekci Olsun Diyorsunuz Karşınızda Warzone Var Ama Oynayan Türk Yok Neredeyse

Hadi Dedin Gene Ücretsiz Olsun Ama Gerçekcilik Yerine Biraz Daha Karakter Tabanlı Yetenekli Olsun Dedin Apex Legends Var

Ama Türkler Nedense Hep Böyle Popüler Kültür Kölesi Misali Hep Valorant Gibi Kötü Oyunlar Oynuyor Buna Anlam Veremiyorum Yani Daha Güzel Daha İyi Oyunlar Varken Bizim Türkolar Ya Valo Yada Cs 2 Başka Birşeyleri Yok Çok Garip Bir Milletiz Bunun Sebebi Ne Abi

Dip Not : Kötü Dediğim Oyunların Topluluğu Özellikle Yüksek Oranda Toxic Ve Velet Dolu (Veletler Sadece Valoda Var)

Ayrıca Cs'de 2 K Saatim Var Valo Oynamıyorum Ama Maalesef Böyle Durum

Ücretsiz Battle Royele Oyun Olsun Ama Gerçekci Olsun Diyorsunuz Karşınızda Warzone Var Ama Oynayan Türk Yok Neredeyse

Hadi Dedin Gene Ücretsiz Olsun Ama Gerçekcilik Yerine Biraz Daha Karakter Tabanlı Yetenekli Olsun Dedin Apex Legends Var

Ama Türkler Nedense Hep Böyle Popüler Kültür Kölesi Misali Hep Valorant Gibi Kötü Oyunlar Oynuyor Buna Anlam Veremiyorum Yani Daha Güzel Daha İyi Oyunlar Varken Bizim Türkolar Ya Valo Yada Cs 2 Başka Birşeyleri Yok Çok Garip Bir Milletiz Bunun Sebebi Ne Abi
Warzone oynuyorum ve Destiny 2 oynuyorum. 😄.

Ben saldım artık rekabetçi oyunları. Hikayeliden devam. Eskiden ama Apex oynardım ama çok alışamamıştım. Hangi silah necidir? PC PUBG oyuncusuyum. Biraz farklı gelmişti Apex ama güzel. Tavsiye ederim.

pc pubg oynuyorum bence warzone dan mekanikleri daha güzel :)

pc PUBG oynuyorum bence warzone dan mekanikleri daha güzel :)
Pubg gerçekçi gelmediği için oynamadım hiç. Warzone hissiyat olarak çok daha gerçekçi oyunu oynarken sanki gerçek savaş alanında askermişsin gibi hissettiriyor.

Kaliteli oyun kişiden kişiye değişen kavramdır. Sana göre o kriterler kaliteli oyun örneği, bana göre ise God of War gibi hikayeli oyunlar kaliteli oyunlar. Ya da oyunlarla hiç alakası olmayan birine göre de direkt olarak ''oyun'' kavramı kalitesizdir.

Bu, teknik kısımlarına değinmediğin sürece yiyeceklerde, içeceklerde, tasarımlarda, filmlerde, dizilerde falan hep böyledir.

Pubgm emülatör oynuyorum oyunun grafik dosyalarını ellemessen deli gibi kasıyor şuan bende oturdu yerine.

Eski kitle platformlarda kalmadı eskiden sohbet ederek oynardık şimdi pop alıp kaçıyorlar yada lobi de artislik yapıp vs de quit atıyorlar.

Yeni tel alınca artık hikayeli oyunlara saracagim mobil oyun mobilde iyi emülatör işkence çektiriyor

Valorant, cs kötü oyunlar değil. Rekabetçi oyunların hepsinin hile problemi var. Hile sorunu olmasa rekabetçi oyunların hepsi eğlenceli aslında. Düzgün bir rekabet ortamı oluşturulamadığından kötü olabiliyor. Velet muhabbetinde de valorantta server seçme muhabbeti var. Tr serverında oynamadığın sürece güzel oyun valorant.

Apex oynayan varsa ara sıra takılırız ekleyin

Warzone oynanmıyor mu .d warzone tr sunucusunda 22k kişi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,642
Üyeler
186,650
Son üye
bedirhan.55
Geri