Neler Yeni

İnternette Windows key alırsam, bana nasıl ulaşır?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Ben yeni sistem aldığımda windows 10 keyi alsam nasıl olur diyelimki 10-20 tl ye key aldım bu key bana nasıl ulaşiyor

Squirtle48

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Metehan Akyalı
Ben yeni sistem aldığımda windows 10 keyi alsam nasıl olur diyelimki 10-20 TL ye key aldım bu key bana nasıl ulaşiyor
e-posta yoluyla veya site üzerinden mesaj olarak gelebiliyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Buradan 3.50TL'ye alabilirsiniz. Mailinize 1-2 saat içinde kod gelir;

beritankorkusuz

80+ Silver

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Buradan 3.50TL'ye alabilirsiniz. Mailinize 1-2 saat içinde kod gelir;

merhaba
buradanmı windows'u orjinal indiriyoruz ileri leri diyince usb seçiyoruz isoyu yazdırmak için bende key satın almak istiyorum keyi hangi aşamada kullanıyoruz. Daha önce hiç yapmadım.

benim anlamadığım ben windows 10 pro kurmak istiyorum biostan bir tuşa basından sonramı gösterir sizce sürüm ve mimari seçme ekranını

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
merhaba
buradanmı windows'u orjinal indiriyoruz ileri leri diyince usb seçiyoruz isoyu yazdırmak için bende key satın almak istiyorum keyi hangi aşamada kullanıyoruz. Daha önce hiç yapmadım.

benim anlamadığım ben windows 10 pro kurmak istiyorum biostan bir tuşa basından sonramı gösterir sizce sürüm ve mimari seçme ekranını
Merhaba önce iso dosyasını indirin. 64 bit indirin. Ondan sonra Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırın. Sürüm ve mimari seçme ekranı genelde gelmez çünkü zaten tek sürüm tek mimari indirirsin. Key girme ekranı kurulum sırasında gelecektir ama girme o kısmı atla. Kurduktan sonra Windows açıltıktan sonra key gir.

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Emir Furkan
Merhaba önce iso dosyasını indirin. 64 bit indirin. Ondan sonra Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırın. Sürüm ve mimari seçme ekranı genelde gelmez çünkü zaten tek sürüm tek mimari indirirsin. Key girme ekranı kurulum sırasında gelecektir ama girme o kısmı atla. Kurduktan sonra Windows açıltıktan sonra key gir.
Kanka normal kurulun yaptıktan sonra key lsak olur mu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom