E posta yolu ilr ulaşıyorBen yeni sistem aldığımda windows 10 keyi alsam nasıl olur diyelimki 10-20 TL ye key aldım bu key bana nasıl ulaşiyor
e-posta yoluyla veya site üzerinden mesaj olarak gelebiliyor.Ben yeni sistem aldığımda windows 10 keyi alsam nasıl olur diyelimki 10-20 TL ye key aldım bu key bana nasıl ulaşiyor
Plat hayırlı olsun ,DewamkeBuradan 3.50TL'ye alabilirsiniz. Mailinize 1-2 saat içinde kod gelir;
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
3,5 lira mıBuradan 3.50TL'ye alabilirsiniz. Mailinize 1-2 saat içinde kod gelir;
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Evet. Ben aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum.3,5 lira mı
merhabaBuradan 3.50TL'ye alabilirsiniz. Mailinize 1-2 saat içinde kod gelir;
Merhaba önce iso dosyasını indirin. 64 bit indirin. Ondan sonra Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırın. Sürüm ve mimari seçme ekranı genelde gelmez çünkü zaten tek sürüm tek mimari indirirsin. Key girme ekranı kurulum sırasında gelecektir ama girme o kısmı atla. Kurduktan sonra Windows açıltıktan sonra key gir.merhaba
buradanmı windows'u orjinal indiriyoruz ileri leri diyince usb seçiyoruz isoyu yazdırmak için bende key satın almak istiyorum keyi hangi aşamada kullanıyoruz. Daha önce hiç yapmadım.
benim anlamadığım ben windows 10 pro kurmak istiyorum biostan bir tuşa basından sonramı gösterir sizce sürüm ve mimari seçme ekranını
Kanka normal kurulun yaptıktan sonra key lsak olur muMerhaba önce iso dosyasını indirin. 64 bit indirin. Ondan sonra Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırın. Sürüm ve mimari seçme ekranı genelde gelmez çünkü zaten tek sürüm tek mimari indirirsin. Key girme ekranı kurulum sırasında gelecektir ama girme o kısmı atla. Kurduktan sonra Windows açıltıktan sonra key gir.
Normal key girmeden kurulum yapın. Kurulumdan sonra key girin.Kanka normal kurulun yaptıktan sonra key lsak olur mu