Neler Yeni

Internetten alışveriş vergisi. %25. PC TOPLAMAYI NASIL ETKİLEYECEK 2025

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Akbaba
Dostlar selamlar, yazın pc toplamayı düşünüyorum hazır sistem de alabilirim, şuan tam karar vermedim. Malum konu başlığından gördüğünüz üzere %25 zamlanacak her şey ve bu durumda internetten değil de vatan gibi alışveriş merkezlerinden elden bilgisayar toplamak daha mantıklı mı olur ? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Satriani

80+ Bronze
Dostlar selamlar, yazın pc toplamayı düşünüyorum hazır sistem de alabilirim, şuan tam karar vermedim. Malum konu başlığından gördüğünüz üzere %25 zamlanacak her şey ve bu durumda internetten değil de vatan gibi alışveriş merkezlerinden elden bilgisayar toplamak daha mantıklı mı olur ? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
O olay yürürlüğe girmeden toplamakta fayda var ama tabi planlama kişiye göre değişiyor. Öyle olduğunda internetin fiyat avantajı kalmaz ve mecburen o tip yerlere gidilirse de zarar gören yine alıcı olacak.

asko56

80+ Silver
zam geldi bile her ürüne

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Akbaba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O olay yürürlüğe girmeden toplamakta fayda var ama tabi planlama kişiye göre değişiyor. Öyle olduğunda internetin fiyat avantajı kalmaz ve mecburen o tip yerlere gidilirse de zarar gören yine alıcı olacak.
Hocam şuan aklımdaki sistem 40k vergi zam vs ile hazirana kadar tahmini kaç olur sizce

Satriani

80+ Bronze
Hocam şuan aklımdaki sistem 40k vergi zam vs ile hazirana kadar tahmini kaç olur sizce
Onu kestiremeyiz ya, TR öngörülebilir bir ülke değil, yakın zamanda TRUMP görevi devralacak, şu an hala dolar baskılanıyor. Belli noktadan sonra hem global hem de TR ekonomisi içinde dalgalanmalar olursa çok garip fiyatlamalar da olabilir. Keşke fırsat olsa herkes alacağını hemen bugün alabilse...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,917
Üyeler
165,745
Son üye
bugragm
Top Bottom