Neler Yeni

İNTERNETTEN DOLAR ALIMI

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR BİRAZ BİRİKİMİM VAR ÖNCEDEN BANKADA DOLAR ALIYORDUM ŞİMDİ EVDEN ÇIKAMADIĞIM İÇİN DOLARIDA ARTIYOR VARSAYARAK İNTERNETTEN (CEPTEN PC DEN) ALMAK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ GÜVENİLİR SİTE VARMI

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
kaldıraçsız dolar al-sat yaparak kâr etmek çok zordur çünkü çok volativ değil ama uzun vadede yatırım yapılabilir sonuçta türk lirasından daha değerli bir para ama al-sat yaparak kâr elde etmek istiyorsan bitcoin de yatırım yapabilirsin çünkü çok volativdir daha 1 ay öncesinde bitcoin 7000 tl kadar düştü şimdi 16000 tl yükseldi araştırabilirsin bitcoin piyasasını

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaldıraçsız dolar al-sat yaparak kâr etmek çok zordur çünkü çok volativ değil ama uzun vadede yatırım yapılabilir sonuçta türk lirasından daha değerli bir para ama al-sat yaparak kâr elde etmek istiyorsan bitcoin de yatırım yapabilirsin çünkü çok volativdir daha 1 ay öncesinde bitcoin 7000 tl kadar düştü şimdi 16000 tl yükseldi araştırabilirsin bitcoin piyasasını
bir ara bitcoin işine girdim sonra düştüğünü fark edince hemen dolara taşıdım zaten yatırdığımıda bi 5-6 yıl kullanmayı düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,394
Üyeler
167,308
Son üye
Trolvan
Top Bottom