Neler Yeni

Internetten nasıl para kazanırım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Ölçer
Selam dostlarım,
4 gün önce bilgisayar aldım. Güçlü bir kasa aldım. Yazılım öğrenmeye başlayacağım. Onun dışında küçükde olsa para kazanmak istiyorum. Mining yapsammı diye düşünüyorum ama 1 rtx 3060la kazdığım coin elektrik faturasına yeteceğini sanmıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Dostam merhaba,
Proğramcılık işine girmek istiyorsan öncelikle aramıza hoş geldin deyip, Hayırlara vesile olur inşallah deyip soruna cevap vermeye çalışıyım
Bu işi öğrenmek istedğin zaman öncesinde ne kadar heyecanlıydın- Daha sonra bu öğrenme işine girdikten sonra öğrenme aşamasındaki heyecanın nasıl, Giderek azalıyormu heyecanın veya giderek heyecanın artıyormu, Eğer heyecanın artıyorsa çok iyi bir yazılımcı olacaksın demektir.
Bu işi öğrenmek isityorsan çeşitli eğitim veren kurslar falan var her yerden bulursun bu işi öğrenirken öğreten kişi ne yapıyorsa aynısını benim tavsiyem aynı metotla farklı bir şey yaz,

Bu işten kısa sürede para kazanamazssın önce öğrenmen lazım daha sonra ufak ufak proje yapman lazım, onları paylaşman lazım, daha sonra biraz iyice geliştiğini hissetdiğin zaman işler alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,915
Üyeler
164,931
Son üye
eypclk