Neler Yeni

İnternetten para kazanma

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
16 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum. Bakkal çırağı falan o işlere de bakıyorum ancak internetten de kazanılır mı ne tavsiye verirsiniz. Bir de kazanan varsa yardımcı olabilir mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
16 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum. Bakkal çırağı falan o işlere de bakıyorum ancak internetten de kazanılır mı ne tavsiye verirsiniz. Bir de kazanan varsa yardımcı olabilir mi?
Kazanmak zordur önermiyorum fakat düzgün işler yaparak link kısaltma ile para kazanabilirsin 2 sene önce ets2 ye modlar yaparak 300tl civarı kazanmıştım.Oyunları bedavaya aldım 400 500den fazla bir şey bekliyorsan internetten zor bakkal gibi yerlere gitmen daha iyi olacaktır.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Ben 14 yaşında olarak çok yöntem biliyorum. Bedava musluklardan bitcoin ve altcoinler kasıp onları çevirmek. Biraz kodlama öğrenip site yapıp Adsense'ye kaydolup reklamlardan kazanmak. Link kısaltmak. Son yöntem hariç diğerlerini yaşımdan dolayı yapamıyorum. Malum ailemde inanmıyor sonuçta onların kimliğiyle kaydolmam gerekiyor.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 14 yaşında olarak çok yöntem biliyorum. Bedava musluklardan bitcoin ve altcoinler kasıp onları çevirmek. Biraz kodlama öğrenip site yapıp Adsense'ye kaydolup reklamlardan kazanmak. Link kısaltmak. Son yöntem hariç diğerlerini yaşımdan dolayı yapamıyorum. Malum ailemde inanmıyor sonuçta onların kimliğiyle kaydolmam gerekiyor.
Egonu kenara bırakıp su bitcoini aciklasana biraz kodlama biliyorum ben

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Egonu kenara bırakıp su bitcoini aciklasana biraz kodlama biliyorum ben
Ego yapmayı sevmem yinede özür dilerim. Bitcoin musluğu şöyle bir şey. İnternet siteleri reklam geçerek bitcoin ve diğer coinlerden biraz biraz veriyor. Ve alt sınırı geçtikten sonra çekiyorsun. Youtubede çok kaynak var.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
İnan dışarıda yevmiyeli çalışmak daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtuber olabilirsin ( çok uğraşıcaksın ya da reklam vericeksin ya da seni tanıtıcak biri bulucaksın. o adamın kitlesi çocuksa tamamdır. onlar abone olur sonra senin düzenli video atman gerekir. enes batur ve ruhi çenet eğitim setinde anlatılıyordu her şey bakmıştım bi kere. İnstagram admin olabilirsin. İnstagramda logo yaparak kazanabilirsin (kekolar bayılır). yayıncı olabilirsin ( youtuber olup yayıncı olmak çok kolay)

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Bitcoin falan diyorlar da girmek istemiyorum. Hem kim benim yaptığım siteyi alır ki daha önceden yapmaya çalıştım.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya

Youtuber olabilirsin ( çok uğraşıcaksın ya da reklam vericeksin ya da seni tanıtıcak biri bulucaksın. o adamın kitlesi çocuksa tamamdır. onlar abone olur sonra senin düzenli video atman gerekir. enes batur ve ruhi çenet eğitim setinde anlatılıyordu her şey bakmıştım bi kere. İnstagram admin olabilirsin. İnstagramda logo yaparak kazanabilirsin (kekolar bayılır). yayıncı olabilirsin ( youtuber olup yayıncı olmak çok kolay)
aynen daha kolay katılıyorum 1 ay muslukla btc biriktirdim zorla 700tl oldu 1 ay çalıştım 2k para aldım

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Kardeşim 700 TL de benim için iyi rica etsem anlatır mısın bir de nerde çalıştın?

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
aynen daha kolay katılıyorum 1 ay muslukla btc biriktirdim zorla 700tl oldu 1 ay çalıştım 2k para aldım
2k yıboşver. aklını kullanan 12k da alır. ama arkadaş 16 yaşındayım demiş. 18 üstü olana tavsiyem AL-SAT.

Kardeşim 700 TL de benim için iyi rica etsem anlatır mısın bir de nerde çalıştın?
Sizin oralarda eğlence mekanları var mı? Neler var?

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
şu sayfada detaylı anlatıyor site isimleride mevcut ben pastane de çalıştım

2k yıboşver. aklını kullanan 12k da alır. ama arkadaş 16 yaşındayım demiş. 18 üstü olana tavsiyem AL-SAT.

Sizin oralarda eğlence mekanları var mı? Neler var?
tabii ki aklını kullanan 20-25k da alır ona lafım yok buralarda çok fazla imkan yok o yüzden ki ben de 17 yaşındayım

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
şu sayfada detaylı anlatıyor site isimleride mevcut ben pastane de çalıştım

tabii ki aklını kullanan 20-25k da alır ona lafım yok buralarda çok fazla imkan yok o yüzden ki ben de 17 yaşındayım
Haklısın. Bizim buralarda yazın sezon oluyor kışın boş boş takılıyoruz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Güçlü bir sistemin varsa mining yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular