Kazanmak zordur önermiyorum fakat düzgün işler yaparak link kısaltma ile para kazanabilirsin 2 sene önce ets2 ye modlar yaparak 300tl civarı kazanmıştım.Oyunları bedavaya aldım 400 500den fazla bir şey bekliyorsan internetten zor bakkal gibi yerlere gitmen daha iyi olacaktır.16 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum. Bakkal çırağı falan o işlere de bakıyorum ancak internetten de kazanılır mı ne tavsiye verirsiniz. Bir de kazanan varsa yardımcı olabilir mi?
Egonu kenara bırakıp su bitcoini aciklasana biraz kodlama biliyorum benBen 14 yaşında olarak çok yöntem biliyorum. Bedava musluklardan bitcoin ve altcoinler kasıp onları çevirmek. Biraz kodlama öğrenip site yapıp Adsense'ye kaydolup reklamlardan kazanmak. Link kısaltmak. Son yöntem hariç diğerlerini yaşımdan dolayı yapamıyorum. Malum ailemde inanmıyor sonuçta onların kimliğiyle kaydolmam gerekiyor.
Ego yapmayı sevmem yinede özür dilerim. Bitcoin musluğu şöyle bir şey. İnternet siteleri reklam geçerek bitcoin ve diğer coinlerden biraz biraz veriyor. Ve alt sınırı geçtikten sonra çekiyorsun. Youtubede çok kaynak var.Egonu kenara bırakıp su bitcoini aciklasana biraz kodlama biliyorum ben
İnan dışarıda yevmiyeli çalışmak daha kolay.16 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum. Bakkal çırağı falan o işlere de bakıyorum ancak internetten de kazanılır mı ne tavsiye verirsiniz. Bir de kazanan varsa yardımcı olabilir mi?
Youtuber olabilirsin ( çok uğraşıcaksın ya da reklam vericeksin ya da seni tanıtıcak biri bulucaksın. o adamın kitlesi çocuksa tamamdır. onlar abone olur sonra senin düzenli video atman gerekir. enes batur ve ruhi çenet eğitim setinde anlatılıyordu her şey bakmıştım bi kere. İnstagram admin olabilirsin. İnstagramda logo yaparak kazanabilirsin (kekolar bayılır). yayıncı olabilirsin ( youtuber olup yayıncı olmak çok kolay)İnan dışarıda yevmiyeli çalışmak daha kolay.
aynen daha kolay katılıyorum 1 ay muslukla btc biriktirdim zorla 700tl oldu 1 ay çalıştım 2k para aldımİnan dışarıda yevmiyeli çalışmak daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtuber olabilirsin ( çok uğraşıcaksın ya da reklam vericeksin ya da seni tanıtıcak biri bulucaksın. o adamın kitlesi çocuksa tamamdır. onlar abone olur sonra senin düzenli video atman gerekir. enes batur ve ruhi çenet eğitim setinde anlatılıyordu her şey bakmıştım bi kere. İnstagram admin olabilirsin. İnstagramda logo yaparak kazanabilirsin (kekolar bayılır). yayıncı olabilirsin ( youtuber olup yayıncı olmak çok kolay)
2k yıboşver. aklını kullanan 12k da alır. ama arkadaş 16 yaşındayım demiş. 18 üstü olana tavsiyem AL-SAT.aynen daha kolay katılıyorum 1 ay muslukla btc biriktirdim zorla 700tl oldu 1 ay çalıştım 2k para aldım
Sizin oralarda eğlence mekanları var mı? Neler var?Kardeşim 700 TL de benim için iyi rica etsem anlatır mısın bir de nerde çalıştın?
şu sayfada detaylı anlatıyor site isimleride mevcut ben pastane de çalıştımKardeşim 700 TL de benim için iyi rica etsem anlatır mısın bir de nerde çalıştın?
tabii ki aklını kullanan 20-25k da alır ona lafım yok buralarda çok fazla imkan yok o yüzden ki ben de 17 yaşındayım2k yıboşver. aklını kullanan 12k da alır. ama arkadaş 16 yaşındayım demiş. 18 üstü olana tavsiyem AL-SAT.
Sizin oralarda eğlence mekanları var mı? Neler var?
Haklısın. Bizim buralarda yazın sezon oluyor kışın boş boş takılıyoruz.şu sayfada detaylı anlatıyor site isimleride mevcut ben pastane de çalıştım
tabii ki aklını kullanan 20-25k da alır ona lafım yok buralarda çok fazla imkan yok o yüzden ki ben de 17 yaşındayım