Neler Yeni

IOS Internetten uyguna iphone gördüm dolandırcı mı

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
tek dezavantajı hat mı yoksa başka dezavantajları da var mı ? yd olduğu için kapanması vs
kapanmasini goz onunde bulunduracaksiniz galiba suanda 4 ay kullanim oluyor fizikide e-sim isterseniz 8 ay yeni duzenlemelere tam bakmadim ama 1 2 foruma bakarsaniz tam cevap alirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@fenerlimühendis oncelikle etiket icin ozur dilerim sadece sari siteden apple diye baktiginizda 16 duz modelin 30k ya satildigini goreceksiniz saticilarda guvenilir olmayan degil ortalama 1-5 yildir kayitli saticilar az cok guvenilir mi anlamissinizdir umarim.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
pek anlayamadin galiba daha acik anlatayim siz bu telefonlari alirken size bir fatura yada garanti sunulmuyor bu fiyatta dogal olarak dusus yaratiyor + olarak tek sim tanimlanabilir oldugundan dolayi ozgur olmuyorsunuz garanti soyle sunuluyor mahalle esnafi gibi kardesim garantisi benim merak etme gibi bir cevap alirsiniz sordugunuz zaman.
kral ne alaka appledan bile bu ürün alsalar garanti hariç 1k fiyat çıkçak bu adamlar nasıl 650 dolara satıyor

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
kral ne alaka appledan bile bu ürün alsalar garanti hariç 1k fiyat çıkçak bu adamlar nasıl 650 dolara satıyor
dalga mi geciyorsun pek anlayamadim acik acik anlattim satici arkadasi tanimiyorum diyede belirttim ama sari sitede guvenilir olarak bir cok magazada 30k duz modelleri ayrica bu cihazlar ortalama 4 ay acik kaliyor tek hat oldugu icin bunuda goz onunde bulunduralim sinirsiz degil yani.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
dalga mi geciyorsun pek anlayamadim acik acik anlattim satici arkadasi tanimiyorum diyede belirttim ama sari sitede guvenilir olarak bir cok magazada 30k duz modelleri ayrica bu cihazlar ortalama 4 ay acik kaliyor tek hat oldugu icin bunuda goz onunde bulunduralim sinirsiz degil yani.
arkadaş pro max ten bahdesiyor hala inatla 30k diyorsun kim 30k ya 16 pro max satıyor?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
arkadaş pro max ten bahdesiyor hala inatla 30k diyorsun kim 30k ya 16 pro max satıyor?
DOSTUM ANLAMIYOR MUSUN BEN MI ANLATAMIYORUM 2 KERE UST USTE YAZDIM "BIR COK MAGAZADA 30K DUZ MODELLERI" MAGAZA DEDIGIMDE SARI SITEDE YURT DISI SATIS YAPAN ARKADASLAR!

duzenleme: fotograftaki 15 proyu gorup 16 nerede diye soran arkadaslar illaki olacaktir kendiniz bakabilirsiniz ornek olmasi amaciyla attim.

+ satici en ustte cikan birisi ozellikle birini secmedim iyi forumlar.

Ekler

• Screenshot_20250307_121840_sahibinden.jpg
    Screenshot_20250307_121840_sahibinden.jpg
    438.8 KB · Hit: 20

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
DOSTUM ANLAMIYOR MUSUN BEN MI ANLATAMIYORUM 2 KERE UST USTE YAZDIM "BIR COK MAGAZADA 30K DUZ MODELLERI" MAGAZA DEDIGIMDE SARI SITEDE YURT DISI SATIS YAPAN ARKADASLAR!

duzenleme: fotograftaki 15 proyu gorup 16 nerede diye soran arkadaslar illaki olacaktir kendiniz bakabilirsiniz ornek olmasi amaciyla attim.

+ satici en ustte cikan birisi ozellikle birini secmedim iyi forumlar.
bu düz modelmi dalgamı geçiyorsun adam pro max demiş

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
bu düz modelmi dalgamı geçiyorsun adam pro max demiş
dostum lutfen benimle iletisim kurma sana anlatmak istedigim 16 nin duz modelleri guvenilir sekilde 30 a bulunuyor bunu anlatmak istiyorum 24 e pro max satan arkadasla hic bir iliskim yok tekrardan okumani tavsiye ediyorum bir arkadas nasil bu fiyatlara geldigini sordugunda kisaca bir anlatim yaptim.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bay fahare
Muhtemelen yd ürünü olarak alınmış pasaporta kayıt edilmiş ikinci el olarak satın almış o firma satarken sizin üzerinizd geçiriyor imeiyi sizde kendi tanımladığınız hatla kullanıyorsunuz anladığım bu burdan

şahin doğan

80+ Platinum
Ben de satıyorum. 12.000 TL + kargo!
Dostum bu kadar da saf olmayın lütfen. 1200 dolarlık ürünü 600-700 dolara nasıl satıyor?

coolsnow

80+
Dolandırıcı olmayabilir, imei yönetim sisteminde bulunan bir açık sayesinde istedikleri kaçak cihazı bir hatta sabit bir şekilde açabiliyorlar.
Kayıt ücreti ödenmiyor.

1000 dolarlık cihazın 600e satılması gibi bir durum da yok. İkinci elde 700 800 e satılır. 600 ise sorunlu olabilir (nfc kamera sorunu vs.)

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
dostum lutfen benimle iletisim kurma sana anlatmak istedigim 16 nin duz modelleri guvenilir sekilde 30 a bulunuyor bunu anlatmak istiyorum 24 e pro max satan arkadasla hic bir iliskim yok tekrardan okumani tavsiye ediyorum bir arkadas nasil bu fiyatlara geldigini sordugunda kisaca bir anlatim yaptim.
dostum sende anlama kıtlığımı var arkadaşın konusundan niye bağımsız konuşuyorsun 30 a 16 pro max yok arkadaş sana mümkün olup olmadığnı sormadı

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
dostum sende anlama kıtlığımı var arkadaşın konusundan niye bağımsız konuşuyorsun 30 a 16 pro max yok arkadaş sana mümkün olup olmadığnı sormadı
arkadasin konusundan bagimsiz konusmuyorum arkadasada belirttim ilk yazdigim seylerde evet 24 gercekten pro max icin ucuz ama 30 a duz modeller bulunuyor arkadasta bu kadar uzatmadi ve anladi ne yazikki herkes sen degil istersen konuyu acan arkadasa da soralim yanlis birsey sekilde mi anlattim? @•KoRkMaZ•

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,961
Üyeler
169,502
Son üye
Knex31
Top Bottom