ben bulaşık süngerini bile hepsiburada dan almıştım bence alınır öyüzden (neden marketten almadın diyecek arkadaşlar için kargo bedava idi bende aldım )Merhabalar. Trendyol cüzdanımda 40 TL var. Pringles tarzı şeyler alsam bir sorun olur mu? Kargoda gelirken vb. bozulur mu?
Discorddan da yazıyorum birilerine. Dolandıracağım sanıyorlar.Al geç bir şey olmaz.
Bulamadın galiba
Onlar da haklı bir yandan,arkadaşlarından hiç yok mu?Discorddan da yazıyorum birilerine. Dolandıracağım sanıyorlar.
YokOnlar da haklı bir yandan,arkadaşlarından hiç yok mu?
Peki valorant vp si alınabiliyormu?
Valorant oynamıyorum kiPeki valorant vp si alınabiliyormu?
Hayır mesela sen bana vp atardın ben sana 40 tllik skin alırdım o mantıkla dedim.Valorant oynamıyorum ki
Alınabilir ama aldığın yer önemli mesela tecrübelerimden dolayı trendyol tavsiye etmem. Ayrıca 40 tl varsa pringles a vermen saçma bence.Merhabalar. Trendyol cüzdanımda 40 TL var. Pringles tarzı şeyler alsam bir sorun olur mu? Kargoda gelirken vb. bozulur mu?
Sanırım alınmıyorHayır mesela sen bana vp atardın ben sana 40 tllik skin alırdım o mantıkla dedim.
40 TL’ye pringles değil. Cüzdanda 40 TL var. Bu paradan pringles alınır mı demek istedim.Alınabilir ama aldığın yer önemli mesela tecrübelerimden dolayı trendyol tavsiye etmem. Ayrıca 40 TL varsa pringles a vermen saçma bence.
Alınsaydı bulabilirdim ben.Sanırım alınmıyor
40 TL’ye pringles değil. Cüzdanda 40 TL var. Bu paradan pringles alınır mı demek istedim.