İntihar etmek istiyorum.

Semihhh

80+
Reaksiyon skoru
220
Forumda böyle konular açmak yasaksa çok özür dilerim fakat gerçekten anlatcak kimsem yok foruma yazdum çok zorlanıyorum artık bu durumun geçiceğini biliyorum fakat dayanamıyorum yardım edermisiniz
lütfen discord dan iletişime geçin
discord: Melike#0587
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kişi bile olsa içimi boşaltsam yeter

Niye ki? Özel değilse anlat

Dostum yaşın 18 yaş altındasın muhtemelen, o dönemlerde böyle saçma düşüncelere kapılman normal bırak akışına anlat işte şurda ne gizlimiz saklımız war.

Yat uyu Allah aşkına. Saçlama ergen gibi.
13-14 yaşında zaten kesin.

Dostum yaşın 18 yaş altındasın muhtemelen, o dönemlerde böyle saçma düşüncelere kapılman normal bırak akışına anlat işte şurda ne gizlimiz saklımız war.

13-14 yaşında zaten kesin.
Aynen ama bi döksün içini bakalım derdi neymiş

Forumda böyle konular açmak yasaksa çok özür dilerim fakat gerçekten anlatcak kimsem yok foruma yazdum çok zorlanıyorum artık bu durumun geçiceğini biliyorum fakat dayanamıyorum yardım edermisiniz

Tm

Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama önce şu konuma bir göz at https://forum.donanimarsivi.com/posts/3760485/

Eğer bu isteğin herhangi bir insanla küsmek/ İstediğin bir şeyi alamamak/ Arkadaş/Sevgili sorunu/Para

bunlardan biriyse düşüncelerini değiştirmeni öneririm. Hayatta her şeyi görmüş aile acısı hariç tüm acıları çekmiş birisi olarak söylüyorum inan ki değmez ha o da bi süre sonra geçiyordur eminim ömrü boyunca ağlayan yoktur. Ama en zoru hastalık ve ölene kadar peşinde. Kısacası sağlık sorunun yoksa bu düşünceyi aklından sil. Çünkü bu sorun hariç diğer her şeyin çözümü var. İyi düşün istersen mesaj atabilirsin ki sana halimi anlatayım %100 karar değiştireceğinden eminim. Bak bunu yazarken bile benim aklıma geldi ama sonra vazgeçiyorum en azından buraya mesaj yazabilecek parmağım var. İyi düşün o kadar büyük sorunlar var ki belki de senin sorun diye düşündüğün şey çayı şekersiz içmek gibidir.

abim konu trol değilse senin aklına ben neden istiyorsun ki ne var sanki edince kurtulcanmı yoo öbür dünyada daha boktan olur her şey öyüzden yaşa

vur kafayı yat uyu takma kafayı birşeye bende ara sıra havai fişekleri görmek istiyorum kafam gidiyor öyle ama biraz oyun oynayıp kafayı dağıyıyorum sende kafa dağıtıcak bir şey bul film izle dizi izle oyun oyna yemek ye vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,966
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri