o kadar saçma bi film görmedimsuikast treni konusu çokta intikam olmasada finale doğru intikamlar var
yanlış hatırlamıyorsam esaretin bedeli de intikam temalıydı ve gerçek anlamda güzel bir filmSoru Başlıkta
“Sıradan bir adam” filmini izlemeni mutlaka tavsiye ederim.İntikam konulu bir film ve anlattığı mesaj çok güzelSoru Başlıkta
komedi aksiyon gayet yakışmış brad pitt zaten bilidiğimiz bi oyuncu beni memnun etti görsel kalitesi renklerin canlılığı, japon teması japonların kültürünü severim beni tatmin etmiştio kadar saçma bi film görmedim
hayır öyle değil xD film çok iyi ama bi anda ağlayacak gibi oluyorsun bi anda güldürüyor ona saçma dedim xDkomedi aksiyon gayet yakışmış brad pitt zaten bilidiğimiz bi oyuncu beni memnun etti görsel kalitesi renklerin canlılığı, japon teması japonların kültürünü severim beni tatmin etmişti
aynen çok ters köşe yapıyorlar sondaki sahnede anladığım kadarı ile 2. film gelicekhayır öyle değil xD film çok iyi ama bi anda ağlayacak gibi oluyorsun bi anda güldürüyor ona saçma dedim xD