Mesaj otomatik birleştirildi:
f5 atarken videosunu almıştım sitenin aşşadaki ss ordan çektim
Kanka asla vermezler almanı tavsiye etmem eksik parçalar olabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntületv bu bilgisayarı alıcaktımişlemciyi 5600g yapıp fakat olmadığını fark ettim ardından f5 atınca silindiğini gördüm tıklayıncaysa böyle bir buga soktum almalımıyım pcyi 4kya? verirlermi
yok eksik değil o seçenek kaybolmadan önce düzgün bir şekilde vardı 5600g olarak fakat şimdi yok işlemci (ssdyide hemen 1 altındaki yapıcaktım 7.5k ediyordu toplamda)Kanka asla vermezler almanı tavsiye etmem eksik parçalar olabilir
Kanka işte işlemci ekli değilyok eksik değil o seçenek kaybolmadan önce düzgün bir şekilde vardı 5600g olarak fakat şimdi yok işlemci (ssdyide hemen 1 altındaki yapıcaktım 7.5k ediyordu toplamda)
İşlemci yok ustaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntületv bu bilgisayarı alıcaktımişlemciyi 5600g yapıp fakat olmadığını fark ettim ardından f5 atınca silindiğini gördüm tıklayıncaysa böyle bir buga soktum almalımıyım pcyi 4kya? verirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
f5 atarken videosunu almıştım sitenin aşşadaki ss ordan çektim
İşlemci yok usta
hocam para gittikden sonra işlemci nerden bulucaz sen sağlıcaksan oke xDBi alsana bakalım işlemciyle gelecek mi ?