Neler Yeni

Inventusdaki bu davranış normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Johnny Sins
İnventusdan modifiye edilmiş elraenn parva almak istiyorum ama içime sinmeyen bir durum var. Parvanın parça seçme kısmında seçebildiğim bazı parçalar ( işlemci, anakart vs. vs.) stokta varmış gibi duruyor ve seçilebiliyor ama ürünün kendi sayfasına gittiğimde ürünün tedarik edilmediği yazıyor. Bilgisayarı sipariş verip sonra siparişimin iptal edilmesi ve iade süreciyle uğraşmak istemiyorum. Diğer bilişim şirketleri de hazır toplanmış bilgisayarlar için parçayı alıp kendi başına satmamazlık yapıyor mu?

Ekler

• 1.png
    1.png
    26.2 KB · Hit: 34
  • 2.png
    2.png
    107.4 KB · Hit: 35

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
(Kesin bilgim yok sadece tahmin)
Ürün tedariği bu corona döneminde zor diye tekli satmak yerine sadece kasaya monteli şekilde satıyor olabilirler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ürün tek başına satılmıyor anlamına geliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Tekli satılmıyor bu dönemde bazı ürünler normal itopya game garaj vs sitelerdede böyle şeyler var

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İnventusdan modifiye edilmiş elraenn parva almak istiyorum ama içime sinmeyen bir durum var. Parvanın parça seçme kısmında seçebildiğim bazı parçalar ( işlemci, anakart vs. vs.) stokta varmış gibi duruyor ve seçilebiliyor ama ürünün kendi sayfasına gittiğimde ürünün tedarik edilmediği yazıyor. Bilgisayarı sipariş verip sonra siparişimin iptal edilmesi ve iade süreciyle uğraşmak istemiyorum. Diğer bilişim şirketleri de hazır toplanmış bilgisayarlar için parçayı alıp kendi başına satmamazlık yapıyor mu?
Parçalar, hazır sistemler için ayrıca ayrılıyor. Kendi sitesinde şundan stok yok diyorsa hazır sistem için geçerli değil.

Örnek vermek gerekirse mesela 1000 adet x işlemcisinden var. Hazır sistem çıkacağı zaman 900 tanesi hazır sistem için stok ediliyor geri kalan 100 tanesi tek başına satışı devam ediyor.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Hazır sistemlerde toplu aldıkları için harici olarak tekli satış yapmıyorlar diye biliyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir çok sitede tekli almak istediğin zaman stokta olmadığı yazar ama toplu sistem almak istediğinde seçmene izin verir normal bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom