Neler Yeni

iOS 14 Beta 3 yayınlandı. Back Tap destekli telefonlara iki yeni telefon eklendi

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
iOS 14 Beta ilk çıktığında en çok dikkat çeken özelliklerden birisi de şüphesiz Back Tap’ti. Bu bir kısayol gibi bir şey ama çok garip bir şekilde telefonun arkasına iki kere veya farklı şekillerde tıklayarak gerçekleşiyor. Ben bu özelliği ilk duyduğumda aşırı şaşırdım çünkü arkada dokunmatik bir tuş yok diye biliyorum ben. Bu özellik iOS 14 Beta 3’e kadar iPhone X ve sonrası telefonları destekliyordu. Ve bir iPhone 8 sahibi olarak iPhone 8’de bu özelliğin olmamasını duyunca üzülmüştüm. 6S 7 vs olsa üzülmem sonuçta eski ama iPhone X ile 8, 8 Plus aynı sene çıktı neden bu özelliği bu iki telefona eklemediler diye düşündüm. Ama yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiye göre iOS 14 Beta 3 ile iPhone 8 ve 8 Plus Back Tap özelliğine kavuştu. Eve gidince güzel bir yedekleme yapıp hemen yükleyeceğim. iPhone 7 ve öncesine bu desteğin geleceğini düşünmüyorum. Bu özellik gerçekten güzel görünüyor deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Ve hala telefonun arkasından nereden bu tepkiyi anlıyor çözemedim.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Ios 14 çok iyi ama bir türlü çıkamadı.Ben ipados 14’ü bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,786
Üyeler
168,351
Son üye
necdozty
Top Bottom