Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,260
- İsim
- Fatih
iOS 14 Beta ilk çıktığında en çok dikkat çeken özelliklerden birisi de şüphesiz Back Tap’ti. Bu bir kısayol gibi bir şey ama çok garip bir şekilde telefonun arkasına iki kere veya farklı şekillerde tıklayarak gerçekleşiyor. Ben bu özelliği ilk duyduğumda aşırı şaşırdım çünkü arkada dokunmatik bir tuş yok diye biliyorum ben. Bu özellik iOS 14 Beta 3’e kadar iPhone X ve sonrası telefonları destekliyordu. Ve bir iPhone 8 sahibi olarak iPhone 8’de bu özelliğin olmamasını duyunca üzülmüştüm. 6S 7 vs olsa üzülmem sonuçta eski ama iPhone X ile 8, 8 Plus aynı sene çıktı neden bu özelliği bu iki telefona eklemediler diye düşündüm. Ama yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiye göre iOS 14 Beta 3 ile iPhone 8 ve 8 Plus Back Tap özelliğine kavuştu. Eve gidince güzel bir yedekleme yapıp hemen yükleyeceğim. iPhone 7 ve öncesine bu desteğin geleceğini düşünmüyorum. Bu özellik gerçekten güzel görünüyor deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Ve hala telefonun arkasından nereden bu tepkiyi anlıyor çözemedim.