Selamlar arkadaşlar ip13 kullanmaktayım ios 17.0.2 yüklü şuan ama çok sorunlu pil ve performanstan memnun değilim çok ısınıyor ios16 da böyle sıkıntım yoktu geri ios 16 ya nasıl dönebilirim birde cihaz garantı dışı kalır mı
Aynen bu şekil yapılacak. Konudışı: nasılsın hocam bayadır yoktum.Bu siteden açık olan 16 sürümünü indirip iTunes üzerinden sıfırlayarak sürümü düşürebilirsin. Garanti dışı kalmıyor. İOS 16 her an kapanabilir acele etmende fayda var.Choose an iPhone / IPSW Downloads
Download current and previous versions of Apple's iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS and macOS firmware and receive notifications when new firmwares are released.ipsw.me
İyiyim hocam sağ ol. Sen nasılsın? Cevap vereceksen özelden yaz konu kirlenmesinAynen bu şekil yapılacak. Konudışı: nasılsın hocam bayadır yoktum.
Nasıl?iTunes ile dönebilirsiniz
aynı şekilde ip13 var ve pil sağlığında aşırı gerileme yaşıyorum. Günü kurtarmak için telefona tutmamam gerekiyor. ios 16 ile çözerseniz bilgilendirir misiniz ona göre düşüreceğim.Selamlar arkadaşlar ip13 kullanmaktayım ios 17.0.2 yüklü şuan ama çok sorunlu pil ve performanstan memnun değilim çok ısınıyor ios16 da böyle sıkıntım yoktu geri ios 16 ya nasıl dönebilirim birde cihaz garantı dışı kalır mı
Şu an dönemezsin. Dönüşler kapanalı çok oldu.Nasıl?