Arada ola droplar derken hocam ne gibiArada olan droplar harici bir sorun gözükmüyor. 18.1 ile düzelecektir bunlarda. Çok yüksek ihtimalle.
Arada ola droplar derken hocam ne gibi
Drop nerede var? Ben görmedim bir şey.Arada olan droplar harici bir sorun gözükmüyor. 18.1 ile düzelecektir bunlarda. Çok yüksek ihtimalle.
Anladım hocam ozaman güncelleyim. Teşekkür ederim 7 gblık me gelmiş merak ettimTakılıyor gibi oluyor devam ediyor bir kaç kez yaşadım devamlı olan bir şey değil. Senin cihazın güncel cihaz zaten sıkıntı yaşamazsın.
Ben yükledim, bir problem görmedim şu ankık.15 pro max kullanıyorum. İos 18 de sorun yoksa geçmeyi düşünüyorum
Anladım chatgpt 11 lere gelmiyormuymuş benim bilgim yok malesefbenim 11'de şuana kadar drop olmadı, ısınma veya yavaş şarj olma gibi şeyler de gözlemlemedim. ama chatgptli versiyonunu kurmuş olacaksın benimkinden farklı olabilir
Deneyim ozmaan yüklemeyi teşekkür ederimBeta 3'den beri kullanıyorum. Beta'dayken 1-2 görsel hata dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
15 pro ve 15 pro maxe geliyor sadeceAnladım chatgpt 11 lere gelmiyormuymuş benim bilgim yok malesef
Sonradan diğerlerine gelmeyecek mi?15 pro ve 15 pro maxe geliyor sadece