DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
merhaba beta 3 geldi
sürüm numarasına bakaarsak 23D5114d daha önümüzde 1-2 beta olur diye düşünüyorum
bir önceki sürümdede sonu d idi yine d tahmini 1-2 beta daha görüp sonra RC sürüme geçeriz diye düşünüyorum
RC ne demek diyenler içinde yayınlanmaya aday sürüm deniyor
modemde bir güncelleme var
1.40.02 olan modem 1.40.03 e güncellendi (17 pro ve pro max için)
yenilik yok gibi ama değişiklik var
yeni bir gizlilik ayarı var
apple ın c1 ve c1x modemini kullanan telefonlar öperatörlerin sizin yerinizi tespit edebilmesini biraz sınırlıyor bu kullanıcı adına bir özellik olarak duyuruldu sadece destekleyen operatörlerde çalışacak
hata düzeltmesi olarak youtubede arama yerindeki imleç gözükmüyordu düzeltildi
hata düzeltmesi olarak otomattik ekran kilidi 30 saniye yapmama rağmen ekran maelesef kitlenmiyordu düzeltildi
performans olarak geekbench 6
cpu 1hafta aralıkla
eski 3835 / 9229
yenisi 3869 / 9871
gpu 1 hafta aralıkla
eski 46196
yeni 46080
o kadar yazıya emeğin karşılığı beğeni atarsanız daha fazla kişinin önüne çıkar şimdiden teşekkürler
sürüm numarasına bakaarsak 23D5114d daha önümüzde 1-2 beta olur diye düşünüyorum
bir önceki sürümdede sonu d idi yine d tahmini 1-2 beta daha görüp sonra RC sürüme geçeriz diye düşünüyorum
RC ne demek diyenler içinde yayınlanmaya aday sürüm deniyor
modemde bir güncelleme var
1.40.02 olan modem 1.40.03 e güncellendi (17 pro ve pro max için)
yenilik yok gibi ama değişiklik var
yeni bir gizlilik ayarı var
apple ın c1 ve c1x modemini kullanan telefonlar öperatörlerin sizin yerinizi tespit edebilmesini biraz sınırlıyor bu kullanıcı adına bir özellik olarak duyuruldu sadece destekleyen operatörlerde çalışacak
hata düzeltmesi olarak youtubede arama yerindeki imleç gözükmüyordu düzeltildi
hata düzeltmesi olarak otomattik ekran kilidi 30 saniye yapmama rağmen ekran maelesef kitlenmiyordu düzeltildi
performans olarak geekbench 6
cpu 1hafta aralıkla
eski 3835 / 9229
yenisi 3869 / 9871
gpu 1 hafta aralıkla
eski 46196
yeni 46080
o kadar yazıya emeğin karşılığı beğeni atarsanız daha fazla kişinin önüne çıkar şimdiden teşekkürler