Yusufya
80+ Bronze
Dahası
Modemi açıp kapaman ip adresinin değişmesi için yeterli olur çokta dert etmene gerek yok ip adresinden sadece adresini bulurlar o da tam adresini değil mahalleni falanmerhabalar türkcell superonline modem kullanıyoruz benimle ip adresini çaldım diye korkuttu
1. sorum: ip adresimi nasıl değişebilirim modemi aç kapa yapma yeterlimidir pc deydim ordan çaldılar zaten sonra telefondan girip ip adresime siteden baktım modemi aç kapa yaptım telefondan tekrar baktığımda değişmişti aynı şekilde pc de de değişmişmidir pc yi korkudan kapamıştım sonra telefondan ip adresimi kontrol ettim işte dediğim gibi ondan sonra modemi aç kapa yaptım o arada pc kapalıydı bişey olur mu yani şöyle söyleyeyim demek istediğim şu modemi aç kapa yaptığımda telefondan ip adres sitesine baktığımda ip değişmişti o pc de de değişmişmidir ? yani bütün evdekilerin telefonlarında tabletlerinde vs. ip adresi de değişmişmidir
2.sorum: ip adresimi modemi aç kapa yapınca bütün evdekilerin telefon veya bilgisayar tablet vs. bütün evdekilerin ip si değişti diyelim bundan sonra ip ile bizim telefonlarımıza falan bağlanabilirler mi ben telefonumu hiç pc ye bağlamadım daha doğrusu format attım win 10 du win 7 yaptım ve win 7 ye geçtikten sonra telefonu pc ye hiç bağlamadım yani win 7 ye geçtikten ,format attıktan sonra ip adresimi çalıdılar bir şey olur mu ? bana uzunca anlatın lütfen allaha emanet kardeşler.