Neler Yeni

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

serci

80+
Katılım
18 Ocak 2024
Mesajlar
142
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sercan Güre
merhaba bana da yazabılır mısınız
 
Katılım
2 Ağustos 2024
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serhan
Hocam önerileri yapacağım ama ondan önce burda kullanacağınız cihazda çok önemli, tv den izleyecek iseniz tv smart tv ise biraz sikinti çekerseniz çünkü herseyi açamaz (codecleri) he android ise sıkıntı yok. birçok uygulama var evet ama önerim tivimate dır. Zaten tivimate tv'ye optimize edildiği için çok büyük zevk alırsınız. Pc ise Microsoft store üzerinden TvMate öneririm. Telefon ise Televizo - 9xtream öneririm. uygulama, cihaz önerilerim bunlar şimdi iptv ye geçelim. Bana göre iyiden kötüye göre siralayacagim.
5g panel: 5g panel her maç Neredeyse feed yayin verebilen ve çoğu firmadan farkı maçları (paketlerine gore) malum yerden 2 saniye önde veren ve malum yerin bitratenden 3 kat daha fazla bitrate ile yayın açarak çok iyi bir kalite ve zevk sağlamasıdır. Yani bu panelde 4k 60fps yayın var ve ingiltere maçlarını 8 ayrı kanaldan 4k 60fps şekilde izleyebilirsin. Vod arşivi zaten diğer firmalardan çok daha iyi, bluray arşivde 4k 60fps şekilde fiyati diğer panellere göre pahalı ve ağustos ayında zam gelecek.
Ticari panel: bu paneldede 4k 60fps yayın bulunmakta ve cok stabildir sezon boyu sikinti cekmezsiniz. ama yasal firmanın bitratesi kadar bitrate veriyor yinede 4k mi 4k yeter diyorsanız ve maddi durumum çok iyi değil derseniz bu paneli öneririm.
Titan panel: bu panelde gayet güzel 4k 60fps yayın seçeneği çok fazla bulunmasada 4k 60fps gibi izlersiniz kalitesi iyidir. Buradada feed yayınlar var ama gecikme süresi biraz fazla
Vera (Timsah) panel: bu panelde iyidir kalitesi çok iyi olmasada 1080p şekilde sıkıntı cekmeden yayınları izlersiniz.
merhaba 5g iptv icin benimlede paylasir misiniz ?
 

ADO_USK

80+
Katılım
2 Ağustos 2024
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan Üsküdar
Sevgili Alweald. Biliyorum çok oldu ama 5g iptv adresini benimle de paylaşır misin rica etsem. Şimdiden teşekkürler.
 

PokemonTR

80+ Bronze
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
884
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Salih ÇARDAK
Selamlar, IPTV'yi 5g kullanabilmek için modemin de 5g'yi destekliyor olması gerek... Piyasasında gerçekten söylendiği gibi bir IPTV var mı? Var ise bu kanalları sorunsuz izleyebileceğimiz en iyi video verici hangisidir?
 
Katılım
2 Ağustos 2024
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey tekinoglu
Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Normalde Smart tvim vardı fakat önerilerden dolayı bir tane Android TV box satın aldım. Burada tivimate kullanmaktayım Windows da ise IPTV smarters expert in ücretli versiyonunu kullanıyorum 40-50 TL gibi bir şeydi. Telefonda ise iPhone marka telefon kullandığım için iptvx i tercih ettim eğer iOS için önerin varsa duymak isterim.
İp TV de ise 5G paneli tercih ettim ki iyi ki etmişim dediğiniz gibi geçen Galatasaray hazırlık maçını izliyordum sadece 1-2 saniye gecikme vardı ve hiç kasma donma olmadı ek olarak da istediğim dizi filmi hemen bulabiliyorum bulamadığımı da zaten istek oluşturduğum zaman hemen ekleniyor. daha istediğim diziler eklenmedi ama :)
Bana da iletişimi yazabilir misin. Teşekkürler şimdiden.
 
Top Bottom