iPad 7.Nesil 10.2" WhatsApp sorunu

ByEX

80+
Reaksiyon skoru
19
Öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. iPad 7.Nesil 10.2" tabletimde App Store'a girip WhatsApp diye aratıyorum ama gerçek WhatsApp çıkmıyor. WhatsApp' a benzeyen uygulamalar çıkıyor. İlk defa tablet aldım, o yüzden çok bilgim yok ama böyle olması normal mi ? Eğer değilse düzeltmem için ne gibi öneriler verebilirsiniz ?

Bende de iPad 6. nesil var. Maalesef whatsap'ın tablet sürümü yok. Nedenini tam olarak bilemiyorum ama tahminimce Whatsapp yüklenecek cihazın doğrudan internet bağlantısı olması gerekir. O yüzden telefon ve bilgisayarlara yüklenebiliyor. Eğer sim kart destekleyen olandan alsaydın yükleyebilirdin belki. O çıkan uygulamaların hepsi tarayıcıdan Whatsapp Web'e bağlanıyor.

Tavsiyem Telegram kullan. Çok rahat. Telefon tablet pc hepsinde kullanabilirsin. Kullanırken Whatsapp'da olduğu gibi telefonunun açık olmasına gerek de yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: ByEX
Bende de iPad 6. nesil var. Maalesef whatsap'ın tablet sürümü yok. Nedenini tam olarak bilemiyorum ama tahminimce Whatsapp yüklenecek cihazın doğrudan internet bağlantısı olması gerekir. O yüzden telefon ve bilgisayarlara yüklenebiliyor. Eğer sim kart destekleyen olandan alsaydın yükleyebilirdin belki. O çıkan uygulamaların hepsi tarayıcıdan Whatsapp Web'e bağlanıyor.

Tavsiyem Telegram kullan. Çok rahat. Telefon tablet pc hepsinde kullanabilirsin. Kullanırken Whatsapp'da olduğu gibi telefonunun açık olmasına gerek de yok.
Dikkate alacağım. Teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,580
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri