Hocam ipad 9 10000TL. 11. Nesil 16-17 arası olur diye düşünüyorum.11 çıkmak üzere, beklemek faydalı olabilir.
Son zamdaki kura bakmak lazım. iPhone 15 çıkınca 14 fiyatı düştü, benzer durum olabilir.Hocam ipad 9 10000TL. 11. Nesil 16-17 arası olur diye düşünüyorum.
Kendi işi için kullanacaksa ipad dışı boş iş. Telefon değil bu, bal gibi de maraya bağlı kalınır.Artik alinacak durumda degil bence, android tarafinda cok daha iyi alternatifleri var, markaya bagli kalmamak lazim
androiddeki performansı yansıtacak appler yok ki snapdragonun en güçlü işlemcisi ile adam akıllı iş yapamadıktan sonra olsa ne olur olmasa ne olur hocamArtik alinacak durumda degil bence, android tarafinda cok daha iyi alternatifleri var, markaya bagli kalmamak lazim
Ben arkadasin kullanim sinirlari icin soyledim zaten, cizim ve not icin iphone 9. nesil basbaya kotu bir tercih, ustune kalemini de ekle 10 bin liralik fiyatin ustune.androiddeki performansı yansıtacak appler yok ki snapdragonun en güçlü işlemcisi ile adam akıllı iş yapamadıktan sonra olsa ne olur olmasa ne olur hocam![]()
androidde adam akıllı çizim programı yok dostum bana da önerdiler aldım gaza gelip ilk hafta iade ettim çok kötüBen arkadasin kullanim sinirlari icin soyledim zaten, cizim ve not icin iphone 9. nesil basbaya kotu bir tercih, ustune kalemini de ekle 10 bin liralik fiyatin ustune.